Без рубрики

Анкета на шенгенську візу в Польщу . BlankPlus.ru

24.01.2016
Анкета на шенгенську візу в Польщу . BlankPlus.ru повинна бути

Анкета на шенгенську візу в Польщу

Перед заповненням анкети потрібно ознайомитись з нижченаведеним.

Кожна особа, що клопоче про видачу візи і має свій паспорт, заповнює окрему візову анкету. Анкета повинна бути особисто підписана заявником (за неповнолітнього підписується його законний представник).

Пам’ятка щодо заповнення візової анкети на шенгенську візу

Ми хочемо звернути Вашу увагу на те, що візова анкета повинна бути заповнена повністю і достовірно, що Ви підтверджуєте особистим підписом. Ми переконливо просимо не залишати незаповнених рубрик. Якщо яка-небудь з рубрик не відноситься до Вас, необхідно вписати «відсутня» або «не стосується».

Анкету можна заповнити польською або російською мовою. Однак Ваші ім’я, прізвище, а також місце народження повинні бути вписані латиницею так, як написано у Вас в паспорті.

П. 1 — 3 (Прізвище)

Прізвище повинна бути вписана латиницею так, як у Вашому закордонному паспорті.

П. 4 (Дата народження)

Дата народження повинна бути вписана в наступній послідовності:

рік-місяць-день. Якщо дата Вашого народження 14 квітня 1950 р. вписати необхідно так: 1950-04-14

П5. (Місце народження)

Місце народження повинно бути вписано так, як у Вашому закордонному паспорті, тільки латинськими літерами (наприклад, якщо в паспорті вписано місце народження «Республіка Хакасія», то необхідно вписати «Republika Chakasja»), більше нічого не потрібно.

П6. (Держава народження)

Громадяни Російської Федерації, які народилися до 1991 року, повинні вписувати «Б. СРСР»

П9. (Громадянський стан)

Необхідно вказувати актуальне громадянське стан. Якщо Ви оформляєте анкету на дитину, необхідно відзначити пункт «інше»

з зазначенням «дитина».

П. 10

Необхідно вказувати повну адресу і номер телефону батька або опікуна/законного представника з зазначенням громадянства.

П. 11 (Ідентифікаційний номер)

Цей пункт не заповнювати

П. 12 (Тип проїзного документа)

Необхідно відзначити пункт «закордонний паспорт». У випадку, якщо у Вас є інші діючі паспорти (другий закордонний паспорт, службовий або дипломатичний паспорт, або паспорт моряка) необхідно вказати вид паспорта, з яким Ви відправляєтеся в поїздку.

При подачі візової анкети у консульство необхідно надати також інші чинні паспорти, якщо вони у Вас є.

П. 13 (Номер проїзного документа)

Необхідно вписувати номер паспорта без букв, прогалин і значка «№».

П. 16 (Ким виданий)

Необхідно вписувати «ОВС»/ «ФМС» із зазначенням номера

П. 17 (Домашня адреса)

Необхідно вказати повну домашню адресу із зазначенням номера стаціонарного або мобільного телефону

П. 18 (Знаходитесь Ви постійно не в державі Вашого походження)

Необхідно позначити потрібне, а також вказати назву документа,

на підставі якого Ви перебуваєте в даній державі (віза на перебування, дозвіл на перебування тощо), його номер і термін дії.

П. 19 (Професійна діяльність в даний час)

Необхідно вказати Вашу професію в даний час. Якщо

в даний час Ви не працюєте, впишіть «не працюю».

П. 20 (Назва, адреса та номер телефону роботодавця)

Необхідно вказати місце Вашої роботи (фірму) з повною адресою

і номером стаціонарного телефону.

П. 21 (Основна (-і) мета (-и) подорожі)

Необхідно зазначити потрібне. У тому випадку, якщо Вам не підходить жоден з наведених варіантів, позначте «інші» і назвіть мету Вашої поїздки.

П. 22 (Держава призначення)

У цьому пункті необхідно вказати основну мету поїздки,

тобто держава зони Шенген, територія якого є метою Вашої поїздки чи візиту. Якщо Ваш візит планується більше, ніж одну країну, необхідно вказати держава, яка є головною метою Вашого перебування, тобто де Ви плануєте провести більшу частину строку перебування за візою. У разі, якщо Ви плануєте провести однакову кількість днів в декількох країнах Шенген, вкажіть країну, зовнішню кордон якої Ви перетнете першої, вирушаючи в країну Вашого призначення.

П. 25 (Тривалість перебування або транзиту)

У разі, якщо Ви хочете отримати багаторазову візу, необхідно вказати максимальний час однієї поїздки. При цьому необхідно пам’ятати, що тривалість перебування на території країн зони Шенген на підставі візи, виданої з метою транзиту, не повинна перевищувати часу, необхідного для транзитного проїзду.

П. 26 (Шенгенські візи, видані за останні 3 роки)

Необхідно позначити потрібне, а потім, дотримуючись черговості дат, виписати відповідні символи держав, що видали візи (наприклад, PL, BNL, GR тощо) із зазначенням строку дії візи від…до. Якщо у Вас було менше віз, ніж є в системі віконець, то в порожніх клітинах потрібно поставити прочерк.

П. 28 (Дозвіл на в’їзд в державу призначення (якщо необхідно))

Необхідно вказати вид дозволу на перебування, як правило, це віза країни призначення.

П. 31-32 (Прізвище та ім’я приймаючої особи…/назва фірми/запрошуючої організації)

Зверніть особливу увагу на заповнення цих рубрик. Вкажіть повні дані, про які йдеться в цих пунктах. Наприклад, особу, запрошену фірмою і проживає у готелі, заповнює обидва пункти.

П. 33 (Кошти змісту)

У цьому пункті необхідно позначити потрібне, враховуючи при цьому,

що консул має право зажадати від Вас підтверджуючий документ.

Короткий опис статті: анкета для візи в польщу

Требуется виза в Польшу. Заходите!

Анкета на шенгенську візу в Польщу Перед заповненням анкети потрібно ознайомитись з нижченаведеним. Кожна особа, що клопоче про видачу візи і має свій паспорт, заповнює окрему візову анкету. Анкета повинна бути особисто підписана заявником (за неповнолітнього підписується його законний представник).

Також ви можете прочитати