Статті з категорії

Віза в чехію

  • Довгострокова віза в Чехію. Життя. Імміграція. 420on.cz Празький

    Довгострокова віза в Чехію Довгострокова віза для перебування у Чеській Республіці терміном більш ніж на 3 місяці видається Міністерством внутрішніх справ ЧР. Для цього іноземець подає заяву встановленої форми в консульстві тієї країни, громадянином якої він є, або в будь-якому іншому дипломатичному представництві, яке уповноважене приймати дані заяви.

    22.01.2016
  • ВНЖ в Чехії. Довгострокова віза, підстави для отримання

    БУДИНКИ ТА КОТЕДЖІ КВАРТИРИ ІПОТЕКА ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ ВІЗА І ВНП ФІРМА В ЧЕХІЇ КОНТАКТИ Довгострокова віза в Чехію. ВНЖ в Чехії. Для того, щоб переїхати до Чехії і отримати ВНЖ (Вид на проживання) для початку необхідно отримати довгострокову візу.

    19.01.2016
  • Відповіді на питання щодо отримання візи в Чехію

    Який перерва може бути між короткостроковими візами в Чехію? Ви можете подаватися на короткострокову візу знову, відразу після закінчення попередньої візи. Однак, треба бути готовим, що в консульстві можуть задати питання, чому Ви так часто подаетесь на короткострокові візи.

    22.01.2016
  • Чехія

    Чехия Список документів для оформлення візи в Чехію закордонний Паспорт (терміном дії не менше 90 днів з дня закінчення туру) з наявністю вільного розвороту для візи. Якщо був попередній закордонний паспорт або на руках декілька закордонних паспортів (що дозволяється зараз ОВИРАми) — вони надаються в ОРИГІНАЛІ.

    18.12.2015
  • Студентська віза в Чехію

    Студентська віза в Чехію Все більше студентів воліє здобувати освіту за кордоном – це відкриває для них перспективні можливості в майбутньому. Зокрема, вибирається Чехія, оскільки освіта в цій країні має ряд переваг: студенти можуть навчатися безкоштовно, отримуючи високий рівень знань, а отриманий диплом не потрібно підтверджувати в країнах Шенгену.

    31.12.2015
  • Довгострокова віза

    Довгострокові візи. Візи терміном понад 90 днів. Довгострокова віза з метою підприємництва. Бізнес-віза видається іноземцям, яким необхідно проживати на території Чеської Республіки більше 90 днів протягом півроку.

    12.01.2016
  • Віза в Чехію Арріво

    Як отримати візу в Чехію Подати заяву на шенгенську візу в Чехію можна: У Чеському Сервісному Візовому Центрі пн-пт з 09:00 до 16:00 або В Консульському відділі Посольства Чехії пн-пт з 9.00 до 12.00 (тільки по запису +7 495 504 36 54, слід Записувати і дітей, вписаних в закордонний паспорт батьків)

    18.01.2016
  • Довгострокова бізнес віза в Чехію

    Довгострокова бізнес — віза в Чехію Ви маєте право на отримання довгострокової візи в Чехію. якщо ви у відповідності з «Торговим законом» зареєстрували фірму і є її директором (за законом у фірми може бути і кілька директорів).

    16.12.2015
  • WWW.STRAXOVKI.CZ Запрошення до Чехії. Pozvani do Ceske republiky

    Pozvani do Ceske republiky (чеською мовою) Ми розповімо про оформлення Запрошення до відвідування Чеської республіки (гостьової візи в Чехію), наведемо приклади та основні вимоги відповідних статей Закону 326/1999 Sb.

    22.01.2016
  • Віза в Чехію

    Наше Агентство пропонує Вам допомогу в оформленні туристичних віз до Чехії. Вартість послуги: Туристична, одноразова віза, з терміном перебування в країні до 15 діб — 95 євро. Термін виготовлення 9-10 робочих днів.

    04.01.2016

Також ви можете прочитати