Чехія

18.12.2015
Чехія візи Чехію

Чехия
Список документів для оформлення візи в Чехію

закордонний Паспорт (терміном дії не менше 90 днів з дня закінчення туру) з наявністю вільного розвороту для візи. Якщо був попередній закордонний паспорт або на руках декілька закордонних паспортів (що дозволяється зараз ОВИРАми) — вони надаються в ОРИГІНАЛІ. Дата видачі закордонного паспорта не повинна перевищувати 10 років (продовжені закордонні паспорти консульством не приймаються на розгляд ). Фольга (плівка) на сторінці з особистими даними не повинна бути пошкодженою. Не приймаються в консульстві паспорти, які порвані, залиті рідиною, з відклеєними фотографіями.

Фото в паспорті має максимально співпадати з зовнішнім виглядом туриста в даний час. Якщо людина кардинально змінився (сильно схудла або поправилась, блондинка з довгим волоссям стала брюнеткою з коротким волоссям, чоловік з вусами і бородою збрив бороду, чоловік з густим волоссям постригся наголо) потрібно на сторінці «Особливі позначки» вклеїти і завірити в Овірі нове фото.

Копія ідентифікаційного коду.

Копія свідоцтва про шлюб.

Дві кольорові фотографії 3,5 Х 4,5 (на світлому фоні, 80% обличчя).

  • Довідка про заробітну плату від роботодавця за останні 6 місяців на фірмовому бланку (повні реквізити, телефон, адресу компанії, підпис директора та бухгалтера, а так само «мокра» друк, із зазначенням займаної посади. (Якщо в тур їде директор, довідка має бути підписана заступником).
  • Довідка з банку про наявність рахунку і залишку на рахунку, з зазначенням рухів по рахунку за останні 3 місяці. Депозитні рахунки не приймаються. Якщо турист не працює і не має рахунку в банку, на період поїздки, один з його родичів повинен виступити спонсором. Спонсор пред’являє свою довідку з місця роботи та довідку з банку, а так само обов’язково додається: нотаріально завірена заява про фінансування туристичної поїздки туриста.
  • Короткий опис статті: віза в чехію Чехія Чехія

    Требуется виза. Заходите!

    Чехия Список документів для оформлення візи в Чехію закордонний Паспорт (терміном дії не менше 90 днів з дня закінчення туру) з наявністю вільного розвороту для візи. Якщо був попередній закордонний паспорт або на руках декілька закордонних паспортів (що дозволяється зараз ОВИРАми) — вони надаються в ОРИГІНАЛІ.

    Чехія візи Чехію

    Також ви можете прочитати