Документи для візи

10.01.2016
Документи для візи консульства Польщі

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ КОНСУЛЬСТВА ПОЛЬЩІ

(оновлення 01.11.2014)

УВАГА! Строк дії таких документів як: довідка з роботи, банку, пенсійного фонду, навчання, податкової і т. д СТАНОВИТЬ 1 МІСЯЦЬ!

Консульський збір не оплачують діти до 18 років, студенти до 21 року на утриманні батьків і пенсіонери

1. ЗАПОЛНЕНАЯ АНКЕТА ТУРИСТА

2. ПІДПИСАНА АНКЕТА ДЛЯ КОНСУЛЬСТВА ПОЛЬЩІ (обов’язково 2-сторонній друк)

3. ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ

    термін дії не менше 3-х місяців з дня закінчення поїздки; наявність 2-х чистих сторінок; копія попереднього (старого) закордонного паспорта; копія всіх сторінок 2-го діючого закордонного паспорта;

4. КОЛЬОРОВІ ФОТОГРАФІЇ

(2 шт. розміром 3,5х4,5 на білому фоні, 70-80% обличчя, зроблена не пізніше, ніж за останні 6 місяців. Фото не повинно повторюватися на попередніх шенгенських візах!)

5. ВНУТРІШНІЙ ПАСПОРТ (копія всіх сторінок c відмітками) + ОРИГІНАЛ.

6. ФІНАНСОВІ ГАРАНТІЇ (для непрацюючих туристів)

    виписка про рух коштів по рахунку за останні 3 місяці (обороти грошей по рахунку з розбивкою по кожній операції);

або

    письмова, підписана декларація, яка відображає фінансове становище туриста

або

    СПОНСОРСТВО для туристів, які не мають фінансових гарантій (спонсором може виступати будь-яка людина)

— нотаріально завірене спонсорство на оплату;

— фінансові гарантії спонсора (виписка про рух коштів по рахунку за останні 3 місяці).

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ

    копія + ОРИГІНАЛ свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця;

або

    податкова декларація за останній звітний період.

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ

  • довідка про нарахування пенсії з розбивкою за останні 6 місяців;
  • копія + ОРИГІНАЛ пенсійного посвідчення.

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ДІТЕЙ ДО 18 РОКІВ

    дитячий проїзний документ (термін дії не менше 6 місяців від дати запланованої поїздки). В паспорт батьків діти можуть бути вписані до 14 років. Обов’язковим є вклеєне фото дитини з 5-ти років, фото повинно бути актуальним; нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини: якщо їде з одним з батьків або без батьків; копія свідоцтва про народження + ОРИГІНАЛ; копія 1-ї сторінки внутрішніх паспортів обох батьків; довідка з місця навчання (на фірмовому бланку з печаткою, адресою і телефоном навчального закладу; обов’язкова фраза про те, що школа не заперечує проти виїзду дитини в навчальний період);
  • довідка з місця навчання (на фірмовому бланку з печаткою, адресою і телефоном навчального закладу, обов’язкова фраза про те, що адміністрація не заперечує проти виїзду студента в навчальний період: необхідно вказати термін поїздки);
  • копія студентського квитка + ОРИГІНАЛ (для студентів стаціонару до 21 року

Короткий опис статті: посольства польщі

Требуется виза. Заходите!

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ КОНСУЛЬСТВА ПОЛЬЩІ (оновлення 01.11.2014) УВАГА! Строк дії таких документів як: довідка з роботи, банку, пенсійного фонду, навчання, податкової і т. д СТАНОВИТЬ 1 МІСЯЦЬ! Консульський збір не оплачують діти до 18 років, студенти до 21 року на утриманні батьків і пенсіонери

Документи для візи консульства Польщі

Також ви можете прочитати