Документи на шенгенську візу в Чехію вимоги, анкета, заява, довідка

31.01.2016
Документи на шенгенську візу в Чехію вимоги, анкета, заява, довідка чеську візу

Документи на шенгенську візу в Чехію: вимоги, анкета, заява, довідка, страховка, спонсорський лист на чеську візу

Документи на візу в Чехію

Оформлення документів на чеську візу — процес досить відповідальний, що вимагає підвищеної уваги з боку заявника. Неправильно складену заяву на візу в Чехію, помилка при заповненні анкети на чеську візу та ін. можуть спричинити за собою відмову у видачі візи в Чехію .

Також зверніть увагу! Всі документи, необхідні для чеської візи, повинні бути видані як мінімум за 6 місяців до подачі заяви на візу в Чехію. При зверненні в Візовий Центр або Генеральне Консульство Чеської Республіки необхідно надати повний комплект документів на візу в Чехію з зазначеною метою поїздки. В процесі розгляду документів на чеську візу Консульство може запросити додаткові паперу для прояснення обставин поїздки.

Документи для отримання чеської візи (мінімальний набір):

  • Закордонний паспорт — оригінал та копія першої сторінки. Закордонний паспорт повинен мати мінімум дві чисті сторінки і термін дії, що перевищує термін дії візи як мінімум на 90 днів;
  • Старі анульовані закордонного паспорта — при наявності;
  • 2 кольорові фотографії на однотонному тлі (вимоги до фотографій );
  • Ксерокопія внутрішнього паспорта — сторінка з фотографією та сторінка з реєстрацією;
  • Довідка з місця роботи. видана на фірмовому бланку з зазначенням: всієї необхідної контактної інформації — телефони, адреси та ін. заробітної плати (повинна складати не менше 500 €), посади, часу роботи. Довідка повинна бути підписана уповноваженою особою та завірена круглою печаткою компанії;
    • форма 2 ПДФО;
    • виписки з депозитних або поточних банківських рахунків. Виписка повинна відображати рух необхідних коштів на рахунку заявника щонайменше за 90 днів до подачі заяви на візу в Чехію;
    • інші документи на чеську візу. підтверджують достатнє фінансове забезпечення заявника. Якщо поїздку оплачує інша особа, то необхідно надати спонсорську лист на візу в Чехію від цієї особи та копію першої сторінки його закордонного / внутрішнього паспорта;
  • Опитувальний лист ;
  • Анкета на візу в Чехію — незаповнена. тільки підписана синім чорнилом особисто заявником п. 37 і наприкінці анкети;

Документи на шенгенську візу в Чехію (повний набір):

  • Закордонний паспорт — оригінал та копія;
  • Старі закордонні паспорти;
  • 2 кольорові фотографії розміром 35 x 45 мм;
  • Копія загальноросійського паспорта;
  • Довідка з місця роботи або який-небудь інший документ, що підтверджує фінансову спроможність заявника;
  • Анкета на шенгенську чеську візу. заповнена великими латинськими літерами з фотографією, наклеєної в потрібному місці. Анкету на візу в Чехію потрібно підписати п. 37 і наприкінці анкети особисто заявнику. Заповнення анкети на чеську візу можливо «від руки» ручкою синього кольору або гарнітурою «Arial», 10 кегля, синього кольору — на комп’ютері. Роздруковується анкета для візи в Чехію на 2 аркушах з обох сторін;
  • Медична страховка, яка буде дійсна на всій території Шенгену на весь період дії візи. Мінімальне покриття страховки — 30 000 € (купити онлайн ). Страхові поліси, написані «від руки», не приймаються! Поліс повинен бути надрукований на принтері.
  • Нотаріальна довіреність на подачу документів на нашого представника (якщо раніше були шенгенські візи).

При оформленні дворазової візи в Чехію поліс має покривати обидва в’їзду.

При оформленні мультивізи додатково необхідно докласти медичне зобов’язання;

  • Бронь авіаквитка, завірена печаткою бронюючої компанії.

Додатковий список документів для туристичної візи в Чехію:

  • Підтвердження бронювання готелю, надіслане факсом (повинна бути видна верхня рядок факсимільного угоди з даними відправника), з вказівкою всіх даних запрошених, строків бронювання та підтвердження передоплати за підписом менеджера і штампом готелю.

Варіанти підтвердження передоплати проживання:

– в підтвердженні бронювання проживання може бути вказано номер кредитної або дебетової картки заявника (або іншої особи, що оплачує поїздку). Допускається часткове приховування номера картки;

– в підтвердженні бронювання проживання може бути зазначено, що рахунки будуть сплачені під час виселення.

  • Документи на візу в Чехію, підтверджують фінансування — актуальна виписка з банківського рахунку або дорожні чеки. Заявник повинен довести наявність у нього як мінімум 50 € з розрахунку на день поїздки.

Особи молодше 18 років можуть мати половину від зазначеної суми;

  • Анкета на отримання туристичної візи в Чехію. підписана належним чином. Анкета на чеську візу друкується на одному аркуші з двох сторін;
  • Додатково для дитини — спонсорський лист для оформлення візи в Чехію. Повний перелік необхідних документів для оформлення чеської візи дитині можна дізнатися тут.

Додатковий список документів для ділової візи в Чехію:

  • Оригінал та копія запрошення від чеського юридичної особи, правильно завірені органами поліції Чехії у справах іноземців. В діловому листі необхідно вказати передбачувану мету поїздки. Якщо в запрошенні зазначено, що приймаюча сторона бере на себе всі витрати, пов’язані з перебуванням на території країни протягом часу всієї поїздки, то заявник при подачі документів на оформлення чеської візи може не представляти документи, що підтверджують достатність фінансових коштів і бронь готелю;
  • Для багаторазової короткострокової візи необхідно вказати програму проведення зустрічей на весь період дії візи, цілі кожної передбачуваної поїздки. Такий документ на візу в Чехію оформлюється на окремому бланку запрошує компанії;
  • Виписка з торговельного реєстру запрошуючої компанії;
  • Анкета на ділову чеську візу .

Додаткові документи для оформлення чеської гостьової візи:

  • Оригінал та копія запрошення від фізичної особи, завірені органами поліції Чехії у справах іноземців;
  • Копія першої сторінки паспорта особи, яка запрошує.

Додаткові документи на візу в Чехію:

для неповнолітніх :

  • копія свідоцтва про народження або загальноросійського паспорта;
  • довідка з місця навчання;
  • спонсорський лист для оформлення візи в Чехію від оплачує поїздку особи;
  • копія перших двох сторінок паспорта особи, що оплачує поїздку.

для студентів :

  • довідка з місця навчання;
  • копія студентського квитка.

Більш детально про оформлення документів на чеську візу для дитини і студентську візу можна подивитися тут.

для пенсіонерів :

  • копія пенсійного посвідчення.

При подачі документів на чеську візу звертайте увагу на деталі вимог до візу в Чехію — для кожного консульства або візового центру вони трохи відрізняються. Але якщо ви самі не плануєте займатися збором всіх необхідних документів для оформлення чеської візи, довірте цю справу нашим фахівцям. Ми зможемо подати всі документи на чеську візу в Чеський Візовий центр без вашої присутності при наявності нотаріально завіреної довіреності на кур’єра Travelmart.

Короткий опис статті: оформлення чеської візи

Требуется виза в Венгрию. Заходите!

Документи на шенгенську візу в Чехію: вимоги, анкета, заява, довідка, страховка, спонсорський лист на чеську візу Документи на візу в Чехію Оформлення документів на чеську візу — процес досить відповідальний, що вимагає підвищеної уваги з боку заявника.

Документи на шенгенську візу в Чехію вимоги, анкета, заява, довідка чеську візу

Також ви можете прочитати