Без рубрики

Допомога В Оформленні Візи До Сша

17.01.2016
Допомога В Оформленні Візи До Сша Бізнес віза

Допомога В Оформленні Візи До Сша

Бізнес віза в США

Бізнес віза в сша дозволяє приїхати з метою участі у ділових нарадах або конференціях, з метою торгівлі, як представника своєї компанії для контролю за виконанням контракту або участі в інших видах ділової активності.Ви можете отримати цю візу, якщо хочете приїхати для благодійної діяльності, наприклад, для роботи в релігійній організації, а також для участі в програмі навчання, яка організована діє в сша іноземною компанією. Видається здвоєна віза B-1/B-2 призначений як для ділових, так і для гостьових, і туристичних поїздок.

Для отримання бізнес візи в сша необхідно довести відсутність імміграційних намірів. Ваша праця має оплачуватися за межами держави. В межах країни ви не можете отримувати ніякої винагороди, за винятком відшкодування ділових витрат.Якщо ви в’їхали в сша за цією візою і хочете продовжити термін свого перебування в країні, то необхідно надати лист від вашого іноземного роботодавця, який підтверджує, що ви отримуєте зарплату за межами країни.

Процедура звернення за візою

Бізнес візу в сша можна отримати в найближчому до вас посольстві або консульстві сша. Вам необхідно заповнити англійською мовою анкету-заяву на отримання неімміграційної візи за формою DS-160, супроводивши її документами, які обгрунтовують необхідність отримання даної візи, і заплатити належний збір.

У середині 80-х років Міжнародний союз будівельників домігся від СІН заборони на отримання візи В-1 іноземними будівельними робітниками, навіть у тих випадках, коли їх зарплата виплачується з джерел за межами сша. Іноземні компанії, що ведуть будівництво в сша, зобов’язані використовувати американських робітників. Якщо хтось пропонує Вам працевлаштування на будівництвах в сша, значить, мова йде про нелегальній роботі!

Процедура звернення за візою

Візу В-1 можна отримати в найближчому до вас посольстві або консульстві США. Вам необхідно заповнити англійською мовою анкету-заяву на отримання неімміграційної візи за формою DS-160, супроводивши її документами, які обгрунтовують необхідність отримання даної візи, і заплатити належний збір. Рекомендується подавати в посольство наступні документи:

1. Лист від роботодавця підтверджує ваше працевлаштування, що містить інформацію про розмір заробітної плати та мету поїздки в США.

2. Документи, що підтверджують наявність близьких родичів.

3. Документи, що підтверджують володіння власністю.

4. Виписка з вашого рахунку в банку, відображає кількість грошей на рахунку.

5. Закордонні паспорти підтверджують раніше вчинені поїздки за кордон.

6. Запрошення в письмовому вигляді від запрошуючої сторони. Звертаються за візою з метою відвідування наукових або технічних конференцій, навчання в аспірантурі, роботи у науковій або технічній галузі, проведення досліджень, участі в ділових зустрічах, необхідно додатково надати на співбесіді наступні документи англійською мовою:

* форму DS-157 (незалежно від віку і статі).

* резюме (містить інформацію про вашу освіту, досвід роботи, ваших посадових обов’язках в даний час, а також області наукових інтересів).

* список публікацій.

Віза категорії В-1 громадянам Росії видається терміном на 1 або 2 роки, як правило, видаються багаторазові візи. Для громадян деяких країн передбачено менш тривалий термін, що також визначається взаєминами між даними країнами та США (більш детальна інформація доступна на сайті Державного департаменту США). Громадяни Росії сплачують збір на 1 рік у розмірі 131 долар США, на 2 роки — додатково 100 доларів США. Збори сплачуються у рублях за курсом встановленим посольством США. Віза необхідна для кожного в’їжджає на територію США громадянина незалежно від його віку.

Короткий опис статті: візи в сша Бізнес віза в сша дозволяє приїхати з метою участі у ділових нарадах або конфер…

Требуется бизнес виза. Заходите!

Допомога В Оформленні Візи До Сша Бізнес віза в США Бізнес віза в сша дозволяє приїхати з метою участі у ділових нарадах або конференціях, з метою торгівлі, як представника своєї компанії для контролю за виконанням контракту або участі в інших видах ділової активності.Ви можете отримати цю візу, якщо хочете приїхати для благодійної діяльності, наприклад, для роботи в релігійній організації, а також для участі в програмі навчання, яка організована діє в сша іноземною компанією.

Також ви можете прочитати