Річна віза в Іспанію

04.01.2016
Річна віза в Іспанію території Іспанії

Річна віза в Іспанію

Візовий центр «Аврора» надає послуги по оформленню візи в Іспанію на один рік з правом перебування на території Іспанії не більше 90 днів у кожному півріччі. Звертаємо увагу, що така віза не дає права працювати на території Іспанії, візу можна використовувати тільки для кратковерменных поїздок з метою туризму, відвідування друзів чи родичів, проведення ділових переговорів, короткострокового навчання або одержання медичних послуг.

Оформлення річної візи в Іспанію можливо в наступних випадках:

  • Заявник надає приватне запрошення від друзів або родичів, що легально проживають на території Іспанії або є громадянами Іспанії;
  • Заявник надає ділове запрошення від компанії — ділового патнера роботодавця заявника в Іспанії;
  • Заявник у минулому мав не менше однієї піврічної візи в Іспанію і по кожній візі перша поїздка здійснювалася саме в Іспанію.

Звертаємо увагу, що в кожному разі остаточне рішення про видачу візи на той чи інший термін приймає Консульство Іспанії в Москві після розгляду кожного візового досьє по суті, можливо отримання візи на термін менше року.

Порядок отримання річної візи в Іспанію

Річна іспанська віза оформляється згідно з загальним порядком оформлення візи в Іспанію. Необхідно надати особисто, через представника або через кур’єрську службу (DHL, Кур’єр Сервіс експрес, DIMEX) стаднартныед окументы на заявника на візу в Іспанію: закордонний паспорт, 2 фото, довідку з місця роботи, довідку з банку, на дітей: копію свідоцтва про народження, паспорт, довідку з місця навчання, енотариально завірена згода від несопровождающего в поїздці батьків. Точний пакет документів наведено на сторінці за документами на візу в Іспанію .

У разі, якщо протягом останніх двох років у заявника була як мінімум одна шенгенська віза в Іспанію на півроку і перша поїздка по візі здійснювалася саме в іспанію, надання додаткових документів не вимагається. Вартість оформлення річної візи в Іспанію в цьому випадку становить 180 євро. Термін оформлення візи становить 9-11 робочих днів, у виняткових випадках можливе оформлення протягом 7-8 робочих днів.

У разі надання заявником ділового чи приватного запрошення на рік з Іспанії вартість оформлення річної іспанської візи складе 165 євро для заявників старше 6 років і 130 євро для заявників до 6 років. При такому оформленні діти можуть виїжджати в Іспанію в якості супроводжуючих в разі ділової поїздки батьків в Іспанію або по приватному запрошенню в складі сім’ї. Детальніше про таких візах: інформація щодо ділової візи в Іспанію, інформація за візою до Іспанії по приватному запрошенню.

Короткий опис статті: річна віза Оформлення річної візи в Іспанію при зверненні в візовий центр Аврора річна віза в Іспанію, Іспанська річна віза, віза на рік в Іспанію, шенгенська віза в Іспанію на рік

Требуется бизнес виза. Заходите!

Річна віза в Іспанію Візовий центр «Аврора» надає послуги по оформленню візи в Іспанію на один рік з правом перебування на території Іспанії не більше 90 днів у кожному півріччі. Звертаємо увагу, що така віза не дає права працювати на території Іспанії, візу можна використовувати тільки для кратковерменных поїздок з метою туризму, відвідування друзів чи родичів, проведення ділових переговорів, короткострокового навчання або одержання медичних послуг.

Річна віза в Іспанію території Іспанії

Також ви можете прочитати