Без рубрики

Віза в Австралію оформлення візи в Австралію самостійно: документи

05.02.2016
Віза в Австралію оформлення візи в Австралію самостійно: документи Оформлення візи

Віза в Австралію
Оформлення візи через турфірму

Необхідні документи:

  • копія внутрішнього паспорта
  • закордонний паспорт з терміном дії не менше 6 місяців після повернення (бажано наявність в ньому віз, наприклад, шенгенської)
  • одне фото 3,5×4,5 см
  • повністю заповнена та підписана анкета за формою 48R із зазначенням дати (заповнюється англійською мовою), особистим підписом заявника і дійсною адресою електронної пошти, на який заявнику буде вислано електронне підтвердження візи.
  • оригінал довідки з місця роботи на фірмовому бланку з печаткою з зазначенням посади та стажу роботи на даному підприємстві, місячного окладу або доходу, тривалість відпустки та її характеру (оплачувана чи неоплачувана)
  • документ, що підтверджує наявність коштів для даної поїздки (виписка з кредитної картки, виписка з банківського рахунку)
  • відомості про наявність нерухомості та копії підтверджуючих ці відомості документів
  • оригінал або ксерокопія сторінок з візами попереднього закордонного паспорта (за наявності оного).

Зверніть увагу: всі надані ксерокопії документів повинні бути завірені нотаріально (незавірені копії не розглядаються). До кожного документа російською мовою має бути засвідчений нотаріально переклад на англійську мову, виконаний акредитованим перекладачем.

Якщо їде школяр або студент, необхідно надати довідку з навчального закладу з підтвердженням факту навчання.

До кожного документа російською мовою має бути засвідчений нотаріально переклад на англійську мову.

Для дітей молодше 18 років, що виїжджають в Австралію без супроводу батьків, необхідні:

  • нотаріально завірена копія свідоцтва про народження
  • оригінал та нотаріально завірений дозвіл батьків (батьків)
  • копії паспортів батьків або інших документів, що засвідчують особу (з підписом)
  • лист від відповідальної особи в Австралії, обязующегося забезпечити проживання, підтримку та добробут дитини.

Власнику власного бізнесу доведеться надати документи, що підтверджують його законний характер (наприклад, свідоцтва про реєстрацію в податкових органах та про реєстрацію підприємства), відомості про доходи, що отримуються від бізнесу, документи, що підтверджують наявність будь-яких істотних активів на балансі підприємства.

Крім того, до основного пакету документів додаються такі папери (при їх наявності): копія свідоцтва про шлюб, копія свідоцтва про народження дітей, копія броні авіаквитка.

Той же пакет документів необхідно надати громадянам Білорусі, Казахстану і України. Оформлення візи в Казахстані займає від 12 днів, консульський збір

92 USD.

Оформлення візи самостійно

У цьому випадку до перелічених вище документів необхідно додати:

  • відомості про передбачуваному маршруті подорожі: програма перебування і ваучер з готелю
  • медичну страховку, дійсну на весь термін перебування в Австралії. Особам, які досягли 70-річного віку, необхідно пройти загальне обстеження за формою, яку можна отримати в посольстві. Також необхідно надати довідку, заповнену акредитованим лікарем, і підтверджує, що з медичної точки зору клопоче здатний здійснити поїздку до Австралії і назад.

Для осіб, що подорожують з приватним візитом до друзів або родичів, необхідно письмове запрошення від них. У ньому має міститися вказівка на те, якого роду підтримку вони надають в Австралії (наприклад, оплата авіаквитків, проживання тощо). Якщо запрошує надає фінансову підтримку, то необхідно доказ його фінансової спроможності. До запрошення необхідно прикласти нотаріально завірену копію документа приймаючої сторони про австралійському громадянство або національний паспорт, або візу постійного жителя країни.

Прийом громадян в відділі віз і імміграції посольства Австралії здійснюється тільки за попереднім записом. Запис проводиться за телефоном (495) 956-60-70 в робочі дні з 09:00 до 12:30 або за електронною адресою immigration.moscow@dfat.gov.au — в даному випадку заявки слід надсилати заздалегідь, так як термін відповіді на електронні листи може досягати 7 днів.

Подача документів здійснюється у відділ віз і імміграції посольства Австралії з 09:30 до 12:00 з понеділка по п’ятницю (крім державних свят).

Короткий опис статті: віза в австралію Оформлення візи в Австралію самостійно. Візові центри Австралії, яка віза потрібна, скільки коштує і як подати. Безвізовий в’їзд або документи для отримання туристичної візи. віза Австралія,оформлення,візовий центр,документи віза,отримання візи,вартість візи,туристична віза в Австралію,скільки коштує віза в Австралію,яка потрібна віза,віза шенген,безвізовий в’їзд,робоча віза

Требуется бизнес виза. Заходите!

Віза в Австралію Оформлення візи через турфірму Необхідні документи: копія внутрішнього паспорта закордонний паспорт з терміном дії не менше 6 місяців після повернення (бажано наявність в ньому віз, наприклад, шенгенської)

Віза в Австралію оформлення візи в Австралію самостійно: документи Оформлення візи

Також ви можете прочитати