Без рубрики

Віза в Чехію Арріво

18.01.2016
Віза в Чехію Арріво Візовому Центрі

Як отримати візу в Чехію

Подати заяву на шенгенську візу в Чехію можна:

У Чеському Сервісному Візовому Центрі пн-пт з 09:00 до 16:00

або

В Консульському відділі Посольства Чехії пн-пт з 9.00 до 12.00 (тільки по запису +7 495 504 36 54, слід Записувати і дітей, вписаних в закордонний паспорт батьків)

Видача віз здійснюється:

У Чеському Сервісному Візовому Центрі пн-пт з 09:00 до 16:00

або

В Консульському відділі Посольства Чехії пн-пт з 13:30 до 15:30

Консульський збір за прийняття та розгляд візової заяви на короткострокову візу для громадян РФ:

  • діти до 6 років безкоштовно
  • 35 € (термін оформлення-до 10 календарних днів)
  • 70 € (термінове оформлення протягом 3 робочих днів)

Оплата приймається тільки в касі Консульського відділу готівкою в євро. Також можна замовити кур’єрську доставку паспорта, вартість залежить від зони, від 600 до 2100 руб.

Термін оформлення візи в Чехію може бути збільшений до 30 днів, без пояснення причини.

Подати документи або отримати паспорт з шенгенською візою до Чехії можна особисто або за допомогою офіційно акредитованих компаній.

Документи на туристичну візу в Чехію

  1. закордонний Паспорт, термін дії якого не повинен перевищувати термін дії візи не менш, ніж на 3 місяці (оригінал та ксерокопія першої сторінки з фотографією). Звертаємо Вашу увагу, на необхідність наявності фотографії вписаних в паспорт дітей. Також звертаємо Вашу увагу, що протягом одного місяця з моменту зміни прізвища, Вам необхідно оформити новий ОЗП, в іншому випадку паспорт буде вважатися недійсним.
  2. 1 кольорова фотографія 3,5х4,5 см (на шенгенську візу).
  3. Анкета, заповнена латинськими великими літерами. Анкету можна безкоштовно отримати в консульському відділі або в Чеському Сервісному Візовому Центрі, або завантажити та роздрукувати тут .
  4. Медична страховка, дійсна на території Шенгенського простору на страхову суму мінімально 30 тисяч €.
  5. Копії заповнених сторінок загальногромадянського паспорта.
  6. Документ, що підтверджує мету поїздки: бронювання готелю, квитків
  7. Документ про фінансове забезпечення перебування в ЧР, мінімальна сума, яку необхідно мати (у кронах, або ін. EUR валюті): 1010 чеських крон (1700 р) на 1 день — при поїздці на термін до 30 днів. Фінансове забезпечення підтверджується при подачі заяви на видачу візи пред’явленням оригіналу: завірена виписка з банківського рахунку за 3 місяці, довідка з роботи із зазначенням заробітної плати та ін. Візовий збір (35 або 70 €).

Інші умови:

На подачу заяви необхідно особиста присутність заявника. Заяву можна здавати засвідченої нотаріусом довіреності, якщо заявник раніше вже отримував шенгенську візу.

Строк дії заяви про візу та всіх додатків до нього, за винятком закордонного паспорта, документів Загсу і фотографії (якщо вона відповідає дійсності), не повинен бути більше 180 днів, якщо не передбачено інше.

Якщо в Чехію подорожує особа віком до 18 років в супроводі одного з батьків, необхідно надати нотаріально завірену згоду на виїзд другого з батьків. Якщо в Чехію подорожує особа віком до 18 років без супроводу батьків, необхідно надати нотаріально завірену згоду на виїзд і батька і матері.

Посольства і консульства Чехії в Росії
Чеська Сервісний Візовий Центр, Москва

Адреса: Вулиця Сущевський вал 31, будова 2, індекс 127018

Телефон: +7 (495) 504-36-54

Короткий опис статті: віза в чехію Віза в Чехію — яка потрібна віза для поїздки в Чехію, документи для оформлення візи, вартість і терміни оформлення. чехія тури в чехію віза в чехію посольство чехії карта чехії прага чехія чехія фото ціни в чехії чехія росія відпочинок в чехії шенгенська віза в чехію віза в чехію самостійно оформлення візи в чехію отримання візи в чехію віза в чехію вартість документи

Требуется виза. Заходите!

Як отримати візу в Чехію Подати заяву на шенгенську візу в Чехію можна: У Чеському Сервісному Візовому Центрі пн-пт з 09:00 до 16:00 або В Консульському відділі Посольства Чехії пн-пт з 9.00 до 12.00 (тільки по запису +7 495 504 36 54, слід Записувати і дітей, вписаних в закордонний паспорт батьків)

Також ви можете прочитати