?Віза в Італію

10.01.2016
?Віза в Італію місця роботи

Візи в Італію.

Для того щоб оформити візу в Італію. необхідно ознайомитися з правилами проведення даної процедури, а також зі списком необхідних документів.

Громадяни, які прибули в країну на короткий період часу, не зобов’язані проходити процедуру реєстрації. А іноземці, які є туристами в Італії, не повинні оформляти дозвіл на проживання.

Віза в Італію оформляється після надання вами всіх необхідних документів:

  • закордонний паспорт, який дійсний ще 3,5 місяці після закінчення запланованої поїздки;
  • перша сторінка закордонного паспорта (ксерокопія); для дітей, вписаних в паспорт батьків, – перша сторінка + сторінку з даними про дитину;
  • всі наявні закордонні паспорти, в тому числі анульовані;
  • якщо є два діючих закордонного паспорта, необхідно пред’явити другий діючий, так як Консульство Італії допускає наявність виключно одного паспорта для в’їзду в країни Шенгенської угоди, другий паспорт повинен бути зі штампом не для Шенгену. У разі не надання другого паспорта і приховування інформації про нього буде отримана відмова у видачі візи;
  • після зміни прізвища, наприклад, після вступу в шлюб, протягом 90 днів необхідно поміняти документи з урахуванням нової прізвища, інакше італійська віза не буде відкрита;
  • якщо в паспорті є італійські візи, погашені прикордонними службами шенгенських країн, необхідно представити документ, що підтверджує проживання в Італії (ваучер, запрошення, квиток і ін);
  • фото 3х4 (1 шт.) на кожного туриста, зроблене за останні півроку;
  • якісні ксерокопії внутрішніх паспортів з підписом (!);
  • заповнена анкета;
  • італійська анкета (оригінал), підписана туристом власноруч;
  • довідка на фірмовому бланку з місця роботи; обов’язково повинні бути вказані адреса, телефон та код міста, посаду, оклад, а також дата прийому на роботу та підтвердження наданого відпустки на час поїздки; дана довідка дійсна протягом місяця після видачі.

Віза для підприємницької діяльності в Італії оформлюється при наданні свідоцтва про дозвіл на ведення такої діяльності та оригінал довідки, виданої податковою інспекцією.Особи, які працюють за наймом приватних підприємців, зобов’язані подати довідку з місця роботи з зазначенням посади та окладу, а також ксерокопію реєстрації підприємства на право ведення підприємницької діяльності.

Однією з найпопулярніших країн серед учнів є Італія. Віза для відвідин цієї країни учнями відкривається при наявності таких документів:

  • довідка на бланку навчального закладу із зазначенням адреси і телефону, за підписом керівника навчального закладу і печаткою;
  • лист про спонсорство;
  • якісна ксерокопія свідоцтва про народження для підтвердження спорідненості;
  • для відкриття візи на відвідування Італії учень повинен надати якісну ксерокопію свідоцтва про народження і копію початкової сторінки паспорта спонсора (батька);
  • довідка з місця роботи із зазначенням посади спонсора (батька).

Діти до 18 років можуть відправитися в подорож в супроводі дорослих, у яких є віза для відвідин Італії.

Необхідні документи:

  • при виїзді з одним батьком – ксерокопія та оригінал свідоцтва, оригінал юридично завіреної довіреності від другого з батьків та якісна ксерокопія внутрішнього паспорта довірителя;
  • при виїзді з обома батьками, заздалегідь оформили візи на перебування в Італії, – ксерокопія і оригінал свідоцтва про народження;
  • при виїзді без батьків потрібен оригінал та ксерокопія свідоцтва про народження, оригінал довіреності від обох батьків та ксерокопії внутрішніх паспортів батьків.

Слід зазначити, що довіреності необхідно оформляти у двох примірниках, оскільки один здається з пакетом документів у Консульство без повернення, а другий – залишається у туристів на період поїздки.

Непрацюючих також з радістю прийме гостинна Італія. Візи для таких громадян оформляються при наявності заяви від того, хто спонсорує поїздку особи.

Існують деякі встановлені митними органами правила безмитного провезення:

  • не більше 2 л столового вина або не більше 1 л алкогольних напоїв міцніше 22%;
  • не більше 2 л алкогольних напоїв до 22% міцності;
  • не більше 2 л ігристого вина;
  • до 50 сигар;
  • до 200 сигарет;
  • не більше 250 мл туалетної води;
  • не більше 50 мл духів.

Після оформлення візи в Італію і проходження всіх необхідних для поїздки процедур ви можете спокійно відправитися в цю країну. При цьому громадяни країн, що не входять в Європейський Союз, мають право взяти з собою:

  • необмежену кількість платіжних засобів;
  • не більше 2 пар лиж;
  • не більше 2 тенісних ракеток;
  • човен, в тому числі і моторну;
  • один велосипед;
  • одну байдарку;
  • одну дошку для серфінгу;
  • один магнітофон;
  • один радіоприймач;
  • одну відеокамеру;
  • не більше 2 фотоапаратів;
  • будь-які прикраси;
  • особисті речі.

Якщо вам потрібно отримати Шенгенську візу в Італію, без зайвої витрати часу на посольство і при цьому бути 100% впевненим, що ваша поїздка не зірветься, то ви правильно зробили, що звернулися в Inremo – group. Ми допоможемо вам отримати туристичну, бізнес візу, терміново, вирішуючи практично будь-які складності, які виникають при митному оформленні.

Ми гарантуємо вам:

Мінімальну участь у процесі, низькі фіксовані ціни (якщо не виникли серйозні труднощі, для запобігання таких просимо завчасно надавати про себе вичерпну інформацію), оформлення в строк ( для прискореного бажано додати копію квитка, броні в готелі та інших, що підтверджують терміновість, документів), мінімальний пакет документів (фото, паспорт, довідка), ну і, звичайно, ідеальну збереження ваших нервових клітин.

Якщо у вас є діюча віза Шенген, то отримати Італійську візу ви зможете не менш, ніж через 3 дні після закриття попередньої. Одночасна дія кількох Шенгенських віз неможливо.

Припустимо, у вас заплановано відвідування декількох країн ШЗ. Отримувати окрему візу в кожну з країн вам немає потреби. Вона дійсна для країн, що входять в шенгенську угоду.

Але ми настійно рекомендуємо вам залишати територію Шенгену країни, якою видавалася віза, щоб уникнути подальших неприємностей.

Короткий опис статті: віза в італію Італійська віза — рубрика актуальної інформації від Инремо-Груп. віза італії італія візи італійська італії візу для

Требуется виза. Заходите!

Візи в Італію. Для того щоб оформити візу в Італію. необхідно ознайомитися з правилами проведення даної процедури, а також зі списком необхідних документів. Громадяни, які прибули в країну на короткий період часу, не зобовязані проходити процедуру реєстрації.

?Віза в Італію місця роботи

Також ви можете прочитати