Віза в Ізраїль

15.12.2015
Віза в Ізраїль Громадяни України

Потрібна віза в Ізраїль для громадян України? Ні!

9 лютого 2011 року набула чинності угода між Україною та Ізраїлем про скасування візового режиму для туристів .

Без туристичної візи можна провести в Ізраїлі не більше 90 днів протягом півріччя.

По приїзді в країну в закордонний паспорт ставиться штамп про прибуття. Додаткові гроші за штамп не стягуються.

Безвізовий режим не є гарантією в’їзду в Ізраїль, так як остаточне рішення про це приймають прикордонні служби Держави Ізраїль.

Кожен громадянин України для того, щоб в’їхати в Державу Ізраїль повинен буде підтвердити мету свого візиту в країну.

Рекомендований список документів:

Для того щоб уникнути проблем, рекомендується взяти з собою ті ж документи, які раніше були потрібні для оформлення візи (це не строго встановлені правила, а тільки рекомендації).

Не обов’язково, що ці документи Вам знадобляться при перетині кордону.

Для туристів:

— Авіаквиток з датами в’їзду і виїзду

— Медична страховка на надання послуг за кордоном

— Підтвердження про бронювання готелю.

Для тих, хто вирушає в гості:

ті ж документи, але замість броні готелю запрошення (оригінал, факс або e-mail) і ксерокопію (можна надіслану факсом) посвідчення особи громадянина Ізраїлю (теудат зеут), який вас запрошує.

Для тих, хто їде лікуватися:

— на додаток до документів для туристів — лист з ізраїльського медичного закладу.

Воно треба, якщо на лікування вам буде потрібно менше 90 днів. Якщо більше — треба звернутися в посольство, щоб дізнатися, що робити в цьому випадку.

Для тих, хто їде у відрядження

Якщо ви не збираєтеся в Ізраїлі працювати, а вирушаєте, наприклад, на переговори з партнерами по бізнесу, ваша поїздка вважається бізнес-туризмом. Віза не потрібна! В короткострокових відрядженнях радимо мати при собі бронювання готелю і запрошення від ваших ізраїльських колег або ділових партнерів. У бесіді з прикордонниками також можуть виявитися корисними документи, що підтверджують платоспроможність. Наприклад, кредитна картка, виписка з банківського рахунка, довідка з місця роботи з вказівкою зарплати, дорожні чеки або готівку.

Звертаємо Вашу увагу!

— Громадяни України, які були депортовані з Держави Ізраїль, не зможуть в’їхати в країну протягом 10 років.

— Громадяни України, які раніше відвідували Ізраїль і порушили візовий режим (залишалися в Ізраїлі після закінчення дії візи) не зможуть в’їхати до Ізраїлю після скасування візового режиму. Такі громадяни повинні особисто подати прохання на в’їзд в Державу Ізраїль в Посольство Ізраїлю в Україні.

— Громадяни України, які раніше законно працювали в Державі Ізраїль і вчасно виїхали після закінчення візи (тип візи В1) не зможуть в’їхати в країну протягом року після дати виїзду з Ізраїлю

— Незважаючи на договір про безвізовий режим між двома країнами, всі громадяни України, метою візиту / в’їзду яких в Ізраїль є робота (тип візи В1), навчання (тип візи А2) та інші типи віз, окрім типу візи В2, повинні звертатися до Посольства Ізраїлю в Україні для отримання даних віз.

Візи необхідні:

1. Студентам, які їдуть навчатися в ізраїльські вузи;

2. Представникам релігійних конфесій, які направляються на службу за запрошенням релігійних установ, розташованих на Святій землі;

3. Для поїздок з метою роботи;

4. Волонтерам, які збираються безкоштовно працювати в монастирях і кибуцах.

З 23.08.2012 консульський прийом буде здійснюватись за попереднім записом по телефону з понеділка по четвер.

Запис на прийом проводиться з 10-00 до 12-00 за телефоном 586-15-00

Все вищевикладене стосується тільки осіб з закордонним паспортом громадянина України.

Громадяни України, у яких замість закордонного паспорта — проїзний документ блакитного кольору для виїзду за кордон, як і раніше повинні звертатися за в’їзною візою в Ізраїль в Посольство Ізраїлю в Україні.

( Дитячі проїзні документи блакитного кольору — потрібна віза для в’їзду в Ізраїль)

Існує можливість не ставити візу дитині:

1. Якщо дитина записаний в закордонний паспорт одного з батьків і їде разом з батьками.

2. Якщо у дитини свій закордонний паспорт, а не дитячий проїзний документ

Апостиль для консульства Ізраїлю.

Всі питання по печатки апостіль можна задавати, звернувшись у відповідний відділ Міністерства Юстиції за тел. 044-4864162. Компанія СМАРТ ТУР може допомогти вам в оформленні друку апостиль і в отриманні консультацією з будь-яких питань оформлення документів для апостиль.

ПРИМІТКА! закордонний Паспорт повинен бути дійсний не менше 6 місяців після дати в’їзду в Ізраїль.

Допомога у відкритті візи:

Підбір документів на візу дуже індивідуальний, прохання уточнити в кожному конкретному випадку або в консульстві або у сотрудниокв нашої компанії, які документи потрібні для вас.

Документи на отримання візи дитині в Ізраїль:

— проїзний документ

— 2 фото

— свідоцтво про народження

— свідоцтво про шлюб батьків

Короткий опис статті: віза в грецію Віза в Ізраїль Віза в Ізраїль

Требуется виза. Заходите!

Потрібна віза в Ізраїль для громадян України? Ні! 9 лютого 2011 року набула чинності угода між Україною та Ізраїлем про скасування візового режиму для туристів . Без туристичної візи можна провести в Ізраїлі не більше 90 днів протягом півріччя.

Також ви можете прочитати