Віза в Канаду

28.09.2016
Віза в Канаду кожну особу

Віза в Канаду. Оформлення візи в Канаду
Типи і вартість віз до Канади

Крім консульського збору всі заявники повинні також оплатити послуги Візового центру — 229,76 грн!

Для отримання візи кожен заявник повинен:

— заповнити візові анкети on-line на англійській мові (ми заповнимо їх за Вас)

— оплатити консульський збір (ми позбавимо Вас від необхідності стояти в черзі в банку і зробимо це за Вас)

— зібрати необхідний пакет документів (ми допомагаємо зробити це ГРАМОТНО)

здати документ и в Візовий центр Консульства Канади (ми зробимо це без Вашої присутності)

Термін розгляду документів залежить від типу візи та особистих обставин заявника. В більшості випадків цей процес займає до 10 робочих днів.

В залежності від основних цілей майбутньої подорожі, будь то демонстрація нових зразків продукції своїм діловим партнерам або зустріч з рідними, претендентам може бути запропонована ділова або короткострокова туристична віза в Канаду. Це одна з групи віз тимчасового нерезидента, консульський документ, що дає право перетнути кордон і переміщатися по території країни, не порушивши тим самим візового режиму. Безвізовий транзит на території Канаді категорично заборонено, незалежно від терміну перебування на ній іноземців.

Займаючись збором та оформленням документів, на базі яких вам буде видана віза в Канаду, через незнання ви можете не тільки випадково здійснити прикру помилку, але і навіть отримати відмову в наданні візи в консульстві. Тому варто задуматися про те, щоб довірити подачу документів на візу в Канаду професіоналам компанії, уповноваженої надавати громадянам подібні послуги. Стислі терміни, розгорнуті консультації, будь-яка необхідна допомога в підготовці переліку документів, на підставі даних яких вам буде видана будь віза в Канаду, мінімум ваших витрат і зусиль, звільнення від необхідності витратити час у консульстві – все це основні переваги, якими вигідно відрізняється співпраця з фахівцями з питання отримання візи. Ви завжди можете бути впевнені, що ваша туристична або бізнес віза в Канаду буде видана своєчасно і не порушить всі ваші плани.

В залежності від цілей і термінів вашого відвідування країни, віза в Канаду ділиться на кілька груп:

Віза в Канаду для тимчасового резидента (англ. — temporary resident visa) – буває як одноразового, так і багаторазового, а весь термін її дії зазвичай не перевищує 6 місяців. Багаторазова віза в Канаду дає право перетинати кордон кілька разів протягом усього строку її дії. Віза в Канаду для тимчасового резидента дозволяє її володарю переміщатися по країні, відвідати всіх рідних, навіть пройти короткий курс навчання або здійснити ділове відрядження. Фото кухні, які ви везете для демонстрації діловим партнерам, або офіційне запрошення на навчання можуть служити підтвердженням ваших намірів під час туру.

— Студентська віза в Канаду – пропонується абітурієнтам, які прибувають на навчання в один з навчальних закладів країни, якщо термін навчання становить не менше півроку.

Щоб замовити оформлення візи, слід зв’язатися з нашим офісом: e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду. або (044) 459-7079 і з’ясувати деталі подачі документів, строки та умови!

Наші фахівці візового відділу дадуть відповідь Вам оперативно і професійно.

Якщо Ви представляєте інтереси Туристичної компанії і хочете працювати з нами, Ви можете зв’язатися з нами по e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду. або за телефоном: (044) 459-7079

Віза в Канаду

Перше, що варто зробити для оформлення візи в Канаду – це звернутися до нас. Ми допомагаємо (професійно, кваліфіковано) з оформленням туристичних віз до Канади, студентських віз, робочих, гостьових, бізнес віз. Оформлення туристичної візи в Канаду – найбільш затребувана з наших послуг. При необхідності у нас є можливість допомогти в отриманні термінової візи в Канаду. Ціни на візи в Канаду встановлюються відповідними властями країни; вартість наших послуг цілком помірна.

Для отримання канадської візи потрібно зібрати певний пакет документів. Набір документів відрізняється для кожної з категорій віз. Втім, є певний «базовий комплект», без якого не обійтися в будь-якому випадку (заявка, фотографії, закордонний паспорт, ін.). З повним списком потрібних для отримання всіх категорій канадських віз можна ознайомитися на нашому ресурсі. Зібраний пакет документів – це, звичайно, далеко не все, що потрібно для отримання канадської візи. В кожному випадку є різні тонкощі, в яких бажано досконально розбиратися, щоб уникнути проблем та непорозумінь. У наших фахівців величезний досвід в цій сфері, жоден з організаційних нюансів оформлення віз не є для них таємницею. Це вагомий аргумент на користь того, що розумно вдатися до допомоги при необхідності отримати канадську візу.

Ознайомтесь з необхідними документами для отримання різних категорій віз:

Туристична віза в Канаду:

— Заявка на тимчасове перебування у Канаді.

— Дві фотокартки паспортного розміру, зроблені не раніше, ніж за шість місяців до подачі заявки на кожну особу, отправляющееся в Канаду.

— Діючий закордонний паспорт на кожну особу, отправляющееся в Канаду.

— Оплатіть консульський збір за розгляд справи (Оплата не повертається незалежно від результату розгляду справи).

— План Вашої подорожі, включаючи всі резервації готелів.

— Докази наявності грошових коштів для здійснення подорожі.

— Лист від працедавця з зазначенням Вашої посади, терміну працевлаштування, зарплати і наявності відпустки для подорожі до Канади. Якщо Ви одружені/заміжні, надайте також подібний лист від роботодавця Вашої дружини/чоловіка.

Зверніть увагу! Дітям до 18 років, які подорожують без батьків, необхідно надати нотаріально завірені дозвіл від обох батьків на подорож дитини в Канаду.

Гостьова віза в Канаду:

— Заявка на тимчасове перебування у Канаді.

— Дві фотокартки паспортного розміру, зроблені не раніше, ніж за шість місяців до подачі заявки на кожну особу, отправляющееся в Канаду.

— Діючий закордонний паспорт на кожну особу, отправляющееся в Канаду.

— Оплатіть консульський збір за розгляд справи (Оплата не повертається незалежно від результату розгляду справи).

— Запрошення від приймаючої сторони, яке повинно включати імена, адреси і номери телефонів запрошуючої сторони.

— Лист від Вашого працедавця з зазначенням Вашої посади, терміну працевлаштування, зарплати і дозвіл на відпустку для подорожі до Канади.

— Докази зв’язків з Вашою країною постійного проживання (свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження дітей, документи про володіння приватним майном).

Зверніть увагу! Якщо запрошуюча сторона оплачує Вашу подорож і/або забезпечує Вам місце перебування в Канаді, радимо Вам також подати копію візи запрошуючої сторони на постійне проживання/картки постійного жителя або картки громадянина Канади, копію його останнього документа про сплату податків, отриманого від фінансового управління Канади або інший доказ наявності коштів і лист від його роботодавця з інформацією про його посади, терміну працевлаштування і зарплати.

Бізнес віза в Канаду:

— Заявка на тимчасове перебування у Канаді.

— Дві фотокартки паспортного розміру, зроблені не раніше, ніж за шість місяців до подачі заявки на кожну особу, отправляющееся в Канаду.

— Діючий закордонний паспорт на кожну особу, отправляющееся в Канаду.

— Оплатіть консульський збір за розгляд справи (Оплата не повертається незалежно від результату розгляду справи).

— Запрошення від канадської компанії або організації, яке повинно бути оформлено на офіційному бланку та повинен мати повну контактну інформацію, включаючи адресу, номер телефону, ім’я контактної особи. Запрошення також має нести інформацію про канадської компанії, яка є приймаючою стороною, її ділової діяльності, попередніх ділових відносинах з Україною, вказувати мету візиту в Канаду.

— Лист від Вашого працедавця з зазначенням Вашої посади, терміну працевлаштування, зарплати та дозволу на поїздку до Канади. Якщо ви одружені/заміжні надайте подібний лист від роботодавця Вашої дружини/чоловіка.

— Інформація, яка доводить достовірність існування бізнесу в Україні (ліцензія на ведення бізнесу, митні документи, балансові звіти компанії, брошури про компанію та її діяльність).

— Детальну інформацію про майно, включаючи банківські рахунки і документи про приватної власності.

Студентська віза в Канаду:

— Анкета на дозвіл на навчання в Канаді на кожну особу, старше 18 років (Анкета також подається на дитину віком до 18 років, якщо він подорожує один).

— Дві фотокартки паспортного розміру, зроблені не раніше, ніж за шість місяців до подачі заявки на кожну особу, отправляющееся в Канаду.

— Діючий закордонний паспорт на кожну особу, отправляющееся в Канаду.

— Оплатіть консульський збір за розгляд справи (Оплата не повертається незалежно від результату розгляду справи).

— Нотаріально завірені дозволи на подорож від обох батьків для всіх дітей, молодше 18 років, які подорожують в Канаду без батьків.

— Нотаріально посвідчена згода батьків на повне опікунство над дитиною громадянином Канади або постійно проживають, не молодше 19 років, який брав би повну відповідальність за дитину під час його навчання в Канаді, для всіх дітей, молодше 18 років, які будуть навчатися в Канаді без батьків.

— Дозвіл від провінції Квебек (Certificat d’Acceptation du Quebec) у разі необхідності для тих, хто буде навчатися у Квебеку. Ваш навчальний заклад має отримати дозвіл для Вас.

— Лист від навчального закладу про зарахування на навчання.

— Документи про наявність грошових коштів.

Робоча віза в Канаду:

— Анкета на дозвіл на роботу в Канаді на кожну особу, старше 18 років.

— Дві фотокартки паспортного розміру, зроблені не раніше, ніж за шість місяців до подачі заявки на кожну особу, отправляющееся в Канаду.

— Діючий закордонний паспорт на кожну особу, отправляющееся в Канаду.

— Оплатіть консульський збір за розгляд справи (Оплата не повертається незалежно від результату розгляду справи).

— Офіційний документ від Вашого канадського працедавця з зазначенням Вашої посади і зарплати та/або підтвердження від канадського центру зайнятості (Service Canada).

— Документ від Вашого теперішнього роботодавця з зазначенням Вашої посади, зарплати та дозволом на відпустку.

— Документи про освіту та кваліфікацію.

Посольство Канади в Києві

Короткий опис статті: студентська віза в польщу Потрібна віза в Канаду? Документи для отримання візи в Канаду. Віза в Канаду — термінове оформлення. Тимчасові візи в Канаду. віза в канаду, віза в канаду документи, віза в канаду терміни, візи в канаду вартість, візи в канаду запрошення

Требуется виза в Польшу. Заходите!

Віза в Канаду. Оформлення візи в Канаду Типи і вартість віз до Канади Крім консульського збору всі заявники повинні також оплатити послуги Візового центру — 229,76 грн! Для отримання візи кожен заявник повинен:

Також ви можете прочитати