Без рубрики

Віза в Китай, віза в Китай Київ, віза в Китай для українців, мультивіза

18.01.2016

Віза до Китаю

Віза в Китай, віза в Китай Київ, віза в Китай для українців, мультивіза
Ласкаво просимо на сайт Evisa, який створений для Вашої зручності при оформленні візи до Китаю. Ми можемо допомогти Вам оформити будь-які види віз у Китай. За наші послуги Ви платите тільки у випадку отримання візи. У разі відмови гроші за наші послуги повертаються повністю. Тому ми зацікавлені в отриманні Вами візи і прикладаємо всі зусилля.

Вартість візи до Китаю
Термін оформлення візи:

  • 5-7днів(+ 40 $ за терміновість 2 дні)

Необхідні документи для візи до Китаю:

  • Довідка з роботи
  • Довідка з банку
  • Копії паспортів 2 фото 3,5Х4,5 см

Ми допомагаємо в оформленні наступних видів віз до Китаю:

  • Туристична;
  • Гостьова;
  • Бізнес (ділова);

Наша компанія допоможе Вам максимально швидко і кваліфіковано допомогти Вам в оформленні та отриманні візи до Китаю. Наші співробітники мають 10 -річний досвід у сфері туристичного та візового бізнесу. Спеціалізацією нашої компанії є надання послуг з оформлення виїзних документів ( оформлення віз) у різні країни світу. Особливістю нашої організації є орієнтованість на результат, інакше кажучи, ми отримаємо гроші тільки за якісно зроблену роботу ( 100 %-ний повернення у разі відмови консульства).

Звертаючись до нас, Ви довіряєте свої турботи професіоналам. При зверненні до нас, Вам гарантовано 100 % але уважне ставлення наших співробітників, які докладуть максимум зусиль для отримання позитивного рішення консульства у Вашій, конкретному випадку! Ми маємо досвід у цій сфері понад 10 років.

Бажаємо успіху в отриманні візи до Китаю!

Плануючи подорож до Китаю, потрібно знати, що перед цим необхідно зайнятися таким виснажливим процесом як оформлення віз. Віза до Китаю — це обов’язковий для всіх відвідувачів Китаю документ, іншими словами, віза до Китаю — це офіційний дозвіл на в’в’їзд в країну.

Консульство Китаю видає такі види віз:

1. Одноразова туристична віза до Китаю(L). Дана віза відкривається в консульстві Китаю з туристичною метою вашого візиту. Термін перебування до Китаю з цієї одноразової візі не повинен перевищувати 30 днів. Стандартні терміни дії однократної китайської візи: 30 /90. Першою в дробу йде сумарний термін перебування до Китаю, другий коридор, тобто кількість днів, протягом яких можна в’їхати по цій візі, від дати видачі.

2. Дворазова туристична віза до Китаю(L). Необхідно отримувати китайську візу в консульстві Китаю, якщо метою Вашого візиту є туризм. Термін перебування в Китаї з цієї одноразової візі не повинен перевищувати 30 днів за один заїзд в країну. Сумарна кількість заїздів по даній візі дорівнює двом з коридором 180 днів.

3. Одноразова бізнес віза до Китаю( F). Необхідно отримувати китайську візу в консульстві Китаю, якщо метою Вашого візиту є відвідування з Китаю діловий візит. Така віза відкривається по діловому запрошенню від іноземної організації. Термін перебування в Китаї може бути від 60 до 90 днів з коридором 180 днів. За кількістю дозволених в’їздів на територію КНР ділові візи поділяються на одноразові і багаторазові.

4. Мульти віза до Китаю(F).

5. Транзитна віза до Китаю(G).

Китай сьогодні для України виступає візовим державою, іншими словами, щоб перетнути кордон даної держави потрібен спеціальний дозвіл. На практиці віза в Китай статі може істотною проблемою для людей, які планують провести відпустку в Китаї, так як потрібно подбати про багатьох організаційних моментах, включаючи подачу документів, заповнених належний чином у китайське посольство. Самостійно отримати цю візу досить проблематично для типового українця, саме тому розумніше звернути в наше агентство, яке спеціалізується на оформленні різних віз у держави Азії і в Китай теж. Наші висококваліфіковані співробітники в курси законодавчих вимог, що пред’являються до майбутніх відвідувачам країни Висхідного Сонця, вони оперативно допоможуть оформити багаторазову або одноразову візу.

Віза в Китай для українців

Віза в Китай для українців може бути одноразової. Коридор становить три місяці. Перебування в Китаї не більше тридцяти днів. Оформлення в Консульстві термінової візи займає три дні, її ціна дорівнює 340 доларам, оформлення звичайної візи займає тиждень, її ціна дорівнює 300 доларам. Надтермінова віза коштує 340 доларів, оформляється за три дні.

Дворазова віза в Китай враховує коридор у шість місяців. Звичайна віза оформляється сім днів. Її ціна 400 доларів. Термінова віза коштує 440 доларів, оформляється протягом п’яти днів. Надтермінова віза коштує 440 доларів, оформляється за три дні.

Українці також можуть оформити бізнес візу плюс мультивізу.

Щоб отримати візу слід мати активний закордонний паспорт, термін дії якого включає більше шести місяців до моменту завершення поїздкі. Якщо діти шести — чотирнадцяти років, вписані в паспорти батьків, то в паспорті батьків обов’язково повинна бути фотографія дитини. Якщо дитина буде перетинати кордон з одним батьком, то потрібно завірене нотаріально заяву іншого батька, плюс копія свідоцтва про народження дитини.

Віза в Китай для українців вимагає надання копії сторінок з позначками внутрішнього паспорта громадянина країни.

Також слід підготувати кольорове фото паспортного зразка, заповнену анкету. В анкеті вказуються: домашній адреси, телефон, місце роботи, посаду, передбачувані числа поїздкі. Крім того в анкеті вказуються: сімейний стан, мета поїздкі, міста перебування.

Віза в Китай для українців, які на пенсії передбачає пред’явлення пенсійного посвідчення, плюс довідки, виданої Пенсійним фондом про пенсії. Плюс до всього, для людей старше шістдесяті років потрібна туристична медична страховка.

Якщо кандидат на візу не працевлаштований, тоді потрібно оригінал довідки, виданої банком про наявність на рахунку засобів. При цьому на рахунку залишок коштів повинен бути більше півтори тисячі доларів.

Віза в Китай може бути видана студенту, якщо буде надано документ з деканату. Довідка повинна мати реквізити навчального закладу, мокру печатку. Якщо студент планує подорож без сопутствованія батьків, тоді додатково потрібно документ з банку, в якому вказано кількість на рахунку коштів (більше тисячі доларів) або ж довідка з місця роботи одного з батьків, що фінансує поїздку.

Консульський відділ може вимагати додаткових документів або даних, що відносяться до розгляду клопотання про отримання візи. До речі, з квітня поточного року анкети кандидатів приймаються, тільки ті, які заповнені допомогою комп’ютера, решта варіанти заповнення не приймаються.

Мультивіза до Китаю є діловою і позначається буквою F. буває двох видів:

і дозволяє відвідувати Китай необмежену кількість разів протягом півроку або року, відповідно. Термін перебування, при кожному заїзді може бути тридцять, шістдесят або дев’яносто днів. Її варто оформляти тім, у кого необхідність бувати в Китаї перевищує 3-4 рази на рік. Крім грошової економії є місце економії порожніх сторінок в паспорті, що теж не маловажно для активних мандрівників.

Короткий опис статті: віза в китай Віза в Китай для українців від компанії «Євіза». Гарантовано оформляючи візи в Китай у Києві Віза в Китай, віза в Китай Київ, віза в Китай для українців, мультивіза до Китаю

Требуется виза в Польшу. Заходите!

Віза до Китаю Ласкаво просимо на сайт Evisa, який створений для Вашої зручності при оформленні візи до Китаю. Ми можемо допомогти Вам оформити будь-які види віз у Китай. За наші послуги Ви платите тільки у випадку отримання візи.

Також ви можете прочитати