Без рубрики

Віза в Норвегію

11.12.2015
Віза в Норвегію Багаторазова віза

Норвегія. Візи
Віза для роботи в Норвегії

Віза для роботи в Норвегії видається безкоштовно за наявності трудового договору з норвезькою фірмою. Термін видачі візи для роботи в Норвегії становить близько 4 місяців.

Для отримання візи може знадобитися поліс медичного страхування.

Для туристів в Норвегії заборонена будь-яка трудова діяльність. Порушення карається або штрафом, або департацией. Туристи, які ввозять в Норвегію предмети, призначені для продажу, можуть отримати відмову у в’їзді в країну.

Майте на увазі, що посольство в Норвегії не займається працевлаштуванням і переказом грошей з Норвегії в будь-які країни СНД (консульський збір) тощо

Документи необхідні для отримання візи для в’їзду в Норвегію

Необхідні для отримання візи документи:

загальногромадянський закордонний паспорт діючого зразка (термін дії повинен бути не менше 3 місяців після закінчення передбачуваної поїздки). Наявність підпису власника в закордонному паспорті обов’язково;

2 фотографії 3х4 (на кожного виїжджаючого людини)

анкетні дані

для виїжджаючих дітей необхідно надати ксерокопію свідоцтва про народження;

якщо дитина до 18 років виїжджає з одним з батьків, іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно нотаріально завірений дозвіл від батька, що залишається (батьків) на виїзд дитини у дану країну, російською мовою;

самотні жінки, які виїжджають з дітьми, повинні надати ксерокопію посвідчення матері-одинака або оригінал довідки з міліції про те, що з батьком дитини відносини не підтримуються, і його місцезнаходження невідоме; вдови (вдівці) повинні надати копію свідоцтва про смерть чоловіка (дружини);

підтвердження бронювання авіа перельоту (копія броні) або ксерокопія виписаного авіаквитка;

довідка з місця роботи на фірмовому бланку підприємства з зазначенням посади та окладу виїжджає або оплачує тур;

медична страховка (якщо є своя).

Туристична віза

Туристична віза видається туристам, які бажають подорожувати по Норвегії. Туристична віза в Норвегію оформляється для туриста його туристичною фірмою. Для отримання туристичної візи в країни ЄС, США та інші, громадянам СНД необхідно звертатися у фірми, однак, у ряді країн є безвізовий режим в’їзду для туристів. В останньому випадку віза оформляється безпосередньо при в’їзді в країну, на КПП і для туристичної поїздки не обов’язково звертатися в туристичну фірму, як подорожують туристи-дикуни. [ Норвезькі фіорди ].

Бізнес-віза або ділова віза

Бізнес-віза або віза призначена для ділових поїздок дозволяє приїхати для участі у ділових заходах, для торгівлі або як представника компанії для контролю за виконанням контракту. Така віза може видаватися для участі в програмі навчання, організованої іноземною компанією діючої у відвідуваній країні, або представникам іноземних компаній, запрошеним фірмою країни в якості консультанта.

Багаторазова віза

Багаторазова віза діє протягом певного терміну і дозволяє багаторазовий в’їзд у країну цей термін.

Одноразова віза

Багаторазова віза діє протягом певного терміну і дозволяє багаторазовий в’їзд у країну протягом цього терміну.

Короткий опис статті: бізнес віза сша

Требуется бизнес виза. Заходите!

Норвегія. Візи Віза для роботи в Норвегії Віза для роботи в Норвегії видається безкоштовно за наявності трудового договору з норвезькою фірмою. Термін видачі візи для роботи в Норвегії становить близько 4 місяців.

Також ви можете прочитати