Без рубрики

Візи

18.12.2015
Візи Консульський відділ

Візи

ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ :

  • консульський відділ розглядає документи від 7 робочих днів;
  • підготовка документів займає 23 дні.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ:

* фірмовий бланк реквізити компанії стаціонарний номер телефону вказівку заробітної плати за останні 6-ть місяців мокра печатка підпис директора підпис головного бухгалтера;

  • довідка з банку (залежить від довідки з місця роботи).
  • всі копії повинні бути читабельні;
  • довідка з місця роботи банку повинна бути справжня;
  • консульський відділ посольства Чехії в Україні залишає за собою право вимагати додаткові документи .

Переваги:

ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ:

  • консульський відділ розглядає документи від 7ми робочих днів;
  • підготовка документів займає 1 день;
  • подачі документів проводяться щодня.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:

* фірмовий бланк реквізити компанії стаціонарний номер телефону вказівку заробітної плати за останні 6-ть місяців мокра печатка підпис директора підпис головного бухгалтера;

  • довідка з банку + рух грошових коштів за останні 3 місяці ).
  • всі копії повинні бути читабельні;
  • в анкету заповнюються справжні дані про місце роботи, посаду, адресу та номер телефону;
  • консульський відділ посольства Польщі в Україні залишає за собою право вимагати додаткові документи .

Переваги:

  • швидке оформлення;
  • мінімальний пакет документів;
  • низька вартість;
  • не рідкісне отримання мульти візи;
  • безособова подача.

ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ:

  • консульський відділ розглядає документи від 5 робочих днів;
  • підготовка документів займає 23 дні.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:

  • всі копії повинні бути читабельні;
  • консульський відділ посольства Болгарії в Україні залишає за собою право вимагати додаткові документи .

ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ:

  • консульський відділ розглядає документи від 7 робочих днів;
  • підготовка документів займає 23 дні.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:

* фірмовий бланк реквізити компанії стаціонарний номер телефону вказівку заробітної плати за останні 6-ть місяців мокра печатка підпис директора підпис головного бухгалтера;

  • довідка з банку ( залежить від довідки з місця роботи ).
  • всі копії повинні бути читабельні;
  • довідка з місця роботи банку повинна бути справжня;
  • консульський відділ посольства Угорщини в Україні залишає за собою право вимагати додаткові документи .

ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ:

  • консульський відділ розглядає документи від 5-ти робочих днів;
  • підготовка документів займає 12 дня.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:

* фірмовий бланк реквізити компанії стаціонарний номер телефону вказівку заробітної плати за останні 6-ть місяців мокра печатка підпис директора підпис головного бухгалтера;

  • копія свідоцтва про реєстрацію підприємства:

* завірена мокрою печаткою підприємства;

  • довідка з банку;
  • рух з банківського рахунку за останні 3-6 місяців;
  • копія кредитних карток ( кольорова з двох сторін );
  • копія свідоцтва про шлюб, розлучення;
  • документи на нерухомість автомобіль.
  • заявники у яких протягом останніх 36 місяців не було 1 шенгенської візи використаної за призначенням обов’язково повинні надати довідку про походження доходів з податкової інспекції за місцем реєстрації;
  • всі копії повинні бути читабельні;
  • довідка з місця роботи / банку повинна бути справжня;
  • консульський відділ посольства Німеччини в Україні залишає за собою право вимагати додаткові документи .

Переваги:

  • 30 днів перебування ;
  • не великий пакет документів;
  • можливість оформити візу терміново.
  • консульський відділ розглядає документи від 5 робочих днів;
  • підготовка документів займає 23 дні.

* фірмовий бланк реквізити компанії стаціонарний номер телефону вказівку заробітної плати за останні 6-ть місяців мокра печатка підпис директора підпис головного бухгалтера;

  • копія трудової книжки (по можливості):

* завірена мокрою печаткою останнього місця роботи;

  • довідка з банку про стан поточного рахунку + рух по рахунку за останні 3 місяці;
  • копія кредитних карток ( кольорова з двох сторін ) + чек з банкомату ( фінансові кошти з розрахунку 70 євро на день перебування );
  • іменна квитанція про закупівлю валюти (з розрахунку 70 євро на день перебування );
  • копія свідоцтва про шлюб, розлучення;
  • копія свідоцтва про народження дітей, які не досягли повноліття;
  • документи на нерухомість автомобіль.
  • всі копії повинні бути читабельні;
  • довідка з місця роботи банку повинна бути справжня;
  • консульський відділ посольства Іспанії в Україні залишає за собою право вимагати додаткові документи ;
  • КОЖЕН ДОКУМЕНТ ПОВИНЕН БУТИ ПЕРЕКЛАДЕНИЙ НА АНГЛІЙСЬКУ АБО ІСПАНСЬКУ МОВУ !

Переваги:

  • швидке оформлення;
  • мінімум на 30 днів ;
  • мінімум документів.

ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ:

  • консульський відділ розглядає документи від 5 робочих днів;
  • підготовка документів займає 23 дні.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:

* фірмовий бланк реквізити компанії стаціонарний номер телефону вказівку заробітної плати за останні 6-ть місяців мокра печатка підпис директора підпис головного бухгалтера;

  • довідка з банку про стан рахунку;
  • копія свідоцтва про шлюб, розлучення;
  • копія свідоцтва про народження дітей, які не досягли повноліття;
  • документи на нерухомість автомобіль.
  • всі копії повинні бути читабельні;
  • довідка з місця роботи банку повинна бути справжня;
  • консульський відділ посольства Греції в Україні залишає за собою право вимагати додаткові документи.
  • консульський відділ розглядає документи від 10 робочих днів;
  • підготовка документів займає 23 дні.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:

* фірмовий бланк реквізити компанії стаціонарний номер телефону вказівку заробітної плати за останні 6-ть місяців мокра печатка підпис директора підпис головного бухгалтера;

  • копія свідоцтва про реєстрацію підприємства (по можливості):

* завірена мокрою печаткою підприємства;

  • довідка з банку + рух по рахунку за останні 3 місяці;
  • копія трудової книжки з мокрою печаткою підприємства;
  • замість довідки з банку:
  • копія іменних кредитних карток ( кольорова з двох сторін )+ чек з банкомату;
  • копія свідоцтва про шлюб, розлучення;
  • документи на нерухомість автомобіль.
  • всі копії повинні бути читабельні;
  • довідка з місця роботи банку повинна бути справжня;
  • консульський відділ посольства Італії в Україні залишає за собою право вимагати додаткові документи ;
  • КОЖЕН ДОКУМЕНТ ПОВИНЕН БУТИ ПЕРЕКЛАДЕНИЙ НА АНГЛІЙСЬКУ АБО ІТАЛІЙСЬКУ МОВУ !

ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ:

  • консульський відділ розглядає документи від 14 робочих днів;
  • підготовка документів займає 23 дні.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:

* фірмовий бланк реквізити компанії стаціонарний номер телефону вказівку заробітної плати за останні 6-ть місяців мокра печатка підпис директора підпис головного бухгалтера;

  • копія свідоцтва про реєстрацію підприємства:

* завірена мокрою печаткою підприємства;

  • довідка з банку;
  • рух з банківського рахунку за останні 3-6 місяців;
  • копія кредитних карток (кольорова з двох сторін);
  • копія свідоцтва про шлюб, розлучення;
  • документи на нерухомість автомобіль.
  • всі копії повинні бути читабельні;
  • довідка з місця роботи банку повинна бути справжня;
  • консульський відділ посольства Франції в Україні залишає за собою право вимагати додаткові документи ;
  • КОЖЕН ДОКУМЕНТ ПОВИНЕН БУТИ ПЕРЕКЛАДЕНИЙ НА АНГЛІЙСЬКУ АБО ФРАНЦУЗЬКУ МОВУ !

ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ:

  • консульський відділ розглядає документи від 10ти робочих днів;
  • підготовка документів займає 12 робочих дні;
  • запис в консульський відділ — В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ЗАВАНТАЖЕНОСТІ КОНСУЛЬСЬКОГО ВІДДІЛУ.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВІЗИ В ПОРТУГАЛІЮ:

* фірмовий бланк реквізити компанії стаціонарний номер телефону вказівку заробітної плати за останні 6-ть місяців мокра печатка підпис директора підпис головного бухгалтера ( подається з нотаріально завіреним перекладом )

  • довідка з банку (подається з нотаріально завіреним перекладом)
  • копія свідоцтва про шлюб, розлучення.
  • всі копії повинні бути читабельні;
  • довідка з місця роботи банку повинна бути справжня;
  • консульський відділ Посольства Португалії в Україні залишає за собою право вимагати додаткові документи .
  • всі копії повинні бути читабельні;
  • довідка з місця роботи банку повинна бути справжня;
  • консульський відділ Посольства Португалії в Україні залишає за собою право вимагати додаткові документи .

Кіпр віза часто йде електронна і дозволяє перебувати в країні до 90 днів, з гостьовою метою туризму чи бізнесу.

Для українців, PRO віза (електронна) дозволяє влітати прямим рейсом з України на Кіпр. У разі якщо Ваш авіа квиток передбачає транзит через якусь третю країну — PRO віза не діє.

Кіпр віза буває так само в класичному варіанті, тобто вклеюється в паспорт заявника і схожа на будь-яку шенгенську візу. Посольство Кіпру може відхилити заяву, будь-якого претендента на електронну візу і зажадати надати стандартний пакет документів, для отримання стандартної візи.

ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ:

  • електронна — від 1го дня
  • стандартна — від 5ти днів

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:

Стандартна віза :

  • закордонний паспорт;
  • копія українського паспорта;
  • копія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото (3,5*4,5 см білий фон 80% обличчя);
  • анкета
  • довідка з місця роботи: фірмовий бланк реквізити компанії стаціонарний номер телефону вказівку заробітної плати за останні 6-ть місяців мокра печатка підпис директора підпис головного бухгалтера;
  • довідка з банку.
  • всі копії повинні бути читабельні;
  • довідка з місця роботи банку повинна бути справжня;
  • консульський відділ посольства Республіки Кіпр в Україні залишає за собою право вимагати додаткові документи .

Посольство Великобританії в Україні немає, воно розташоване в Польщі (Варшава) і відповідає за Україну. У Києві успішно працює візовий центр посольства Великобританії. У сферу діяльності цієї структури входить. прийом документів від заявника, зняття біометричних даних, проведення співбесіди, передача документів в Посольство у Варшаві.

Час оформлення візи в Великобританію / Англію займає від трьох тижнів. Існує так само термінове оформлення візи в Великобританію / Англію, регламентований розгляд якого — від 7ми робочих днів.

Віза в Великобританію / Англію видається мінімум на півроку, тобто 180 днів перебування в країні. Така віза є — мультівізи, що означає можливість багаторазового відвідування Великобританії / Англії, протягом терміну дії візи.

Отримати візу в таку цікаву країну дуже не просто. Процес звернення за візою займає велику кількість часу збору документів, реєстрації анкет і розгляду звернення за візою.

Ми рекомендуємо подавати документи не пізніше, ніж за місяць до запланованої поїздки.

ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ В ВЕЛИКОБРИТАНІЮ:

  • займатися відкриттям візи у Великобританію, ми рекомендуємо не пізніше, ніж за місяць до передбачуваної дати поїздки;
  • консульський відділ розглядає документи від 21го робочого дня;
  • запис на співбесіду залежить виключно від завантаженості консульського відділу ;
  • підготовка документів займає 12 днів.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВІЗИ В ВЕЛИКОБРИТАНІЮ:

  • закордонний паспорт;
  • оригінал українського паспорта;
  • копія українського паспорта;
  • копія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото (3,5*4,5 см білий фон 80% обличчя);
  • анкета
  • довідка з місця роботи :

* фірмовий бланк реквізити компанії стаціонарний номер телефону вказівку заробітної плати за останні 6-ть місяців мокра печатка підпис директора підпис головного бухгалтера;

  • копія свідоцтва про реєстрацію підприємства:

* завірена мокрою печаткою підприємства;

  • довідка з банку;
  • рух з банківського рахунку за останні 3-6 місяців;
  • копія кредитних карток (кольорова з двох сторін);
  • копія свідоцтва про шлюб, розлучення;
  • документи на нерухомість автомобіль.
  • всі копії повинні бути читабельні;
  • довідка з місця роботи / банку повинна бути справжня;
  • консульський відділ посольства Великобританії в Україні залишає за собою право вимагати додаткові документи ;
  • КОЖЕН ДОКУМЕНТ ПОВИНЕН БУТИ ПЕРЕКЛАДЕНИЙ НА АНГЛІЙСЬКУ МОВУ !

Короткий опис статті: посольства польщі Візи Візи

Требуется виза. Заходите!

Візи ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ : консульський відділ розглядає документи від 7 робочих днів; підготовка документів займає 23 дні. НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ: * фірмовий бланк реквізити компанії стаціонарний номер телефону вказівку заробітної плати за останні 6-ть місяців мокра печатка підпис директора підпис головного бухгалтера;

Також ви можете прочитати