Візова онлайн-консультація . СибВиза

25.12.2015
Візова онлайн-консультація . СибВиза місця роботи

Відповіді на питання
Привіт, збираю документи для подачі на візу Італії. Може рідний брат виступити моїм спонсором?
Віза в Іспанію, дати поїздки: лютий — березень. Чи можливо оформити візу заздалегідь, щоб потім взяти гарячу путівку?
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи можливо оформлення візи в Грецію без купівлі туру? Тобто я хотіла б зараз оформити візу, а потім у вересні за вигідною ціною купити тур
Привіт! збираюся в Іспанію, потрібні квитки вже для отримання візи, або я можу їх взяти вже потім? Обов’язкова довідка з місця роботи чи достатньо довідки з банку?
Привіт! Мамі видали візу в посольстві Італії з 15.06.2014 за 15.09.2014 терміном перебування 30 днів. Віза багаторазового в’їзду. Вона вже з’їздила в Італію на 15 днів. Чи означає це,що вона може виїхати ще в сумі на 15 днів у шенгенські країни в будь-який час до 15.09.2014?
Привіт.

хочу зробити шенгенську візу за принципом першої країни(Польща).планую відвідати Чехію, німеччину, Італію, Францію, Нідерланди, Іспанію, Австрію за період в 30 днів на скільки днів мені потрібно забронювати готель у Польщі щоб отримати візу? при в’їзді до Польщі мені обов’язково бронювати готелі в інших країнах перебування на весь термін? у мене є знайомі в німеччині та Італії і при відвідуванні цих країн я планую зупинятися у них.

Добрий день.

Якщо Ви хочете отримувати туристичну візу на 30 днів, саме на це кількість днів потрібно забронювати готель у Польщі. Візу поставлять по датах броні готелю.

Можете забронювати до Польщі готель на більшу кількість днів, ніж в інших країнах, але в цьому випадку потрібно показати бронь хоча б в одній із країн, які Ви підете після відвідин Польщі.

Список документів:

-опитувальний лист;

-закордонний паспорт, дійсний не менше 3 місяців з дня закінчення візи;

-2 кольорові фотографії 3,5 х 4,5 см (на білому тлі, на матовому папері, зображення особи 70%);

-копія паспорта громадянина РФ (заповнені сторінки);

-довідка з місця роботи (на фірмовому бланку з зазначенням місця роботи, посади,

-робочого стажу і заробітної плати — завантажити зразок довідки можна на сайті);

-довідка з банку про залишок грошових коштів на рахунку або кредитної картки.

-копія квитків (туди і назад) чи копія свідоцтва про реєстрацію ТЗ + копія водійського посвідчення (на бізнес-візи — не вимагається).

Можете оформити туристичну візу в Іспанію на 90/180 днів.

Список документів:

-опитувальний лист

-закордонний паспорт, дійсний не менше 3 місяців з дня закінчення візи;

-старий закордонний паспорт (оригінал);

-2 кольорові фотографії 3,5 х 4,5 см (на білому тлі, на матовому папері, зображення особи 70%);

-копія паспорта громадянина РФ (всіх сторінок);

-довідка з місця роботи (на фірмовому бланку з зазначенням місця роботи, посади, робочого стажу та заробітної плати;

-довідка з банку про залишок грошових коштів на рахунку або кредитної картки, довідка про покупку валюти (іменна з печаткою банку) або тревел чеки.

чи Можу я без оформлення візи поїхати в Німеччину на п’ять днів, якщо ні, поясніть порядок оформлення документів.

Доброго дня. Громадянам РФ для відвідування Німеччини оформлення візи обов’язково.

Для отримання візи в Німеччину обов’язковою умовою є особиста присутність туриста в консульстві р. в Новосибірську. Туристам, що мають гостьове запрошення, також обов’язково потрібно особисто бути в консульстві.

Якщо у туриста менше 2 шенгенські візи в паспорті за останні 2 роки, особистий візит в консульство обов’язковий. У цьому випадку, менеджери нашої компанії можуть надати

Вам послуги з оформлення медичної страховки, заповнення анкети для отримання шенгенської візи, надати професійну допомогу щодо збору пакету документів.

Якщо у туриста є в паспорті 2 шенгеснкие за останні 2 роки, у нас є можливість занести Ваші документи в консульство за дорученням.

При оформленні ділової візи необхідно буде потрібно оригінал ділового запрошення.

Необхідні документи для отримання візи в Німеччину:

— Опитувальний лист;

— закордонний Паспорт, (термін дії паспорта — не менше 3 місяців після закінчення поїздки), копія розвороту з даними туриста, а також копії сторінок з шенгенськими візами.

— Російський паспорт (оригінал) + копія (перший розворот з даними туриста і сторінка з пропискою).

— 1 кольорова фотографія (Розмір 3,5х4,5, на білому фоні, без овалів, зрізів, куточків).

— Довідка з місця роботи. (Якщо зарплата менше 15 000 руб в місяць, необхідно надати копію ощадної книжки або виписку з банківського рахунку або довідку з місця роботи спонсора (мінімальна зарплата 20 000 руб.) з підтвердженням спорідненості і спонсорських заявою.)

— Виписка з валютного рахунку про наявність коштів (з розрахунку 50 євро в день на людину).

— Анкета — опитувальник

— Медична страховка (страхове покриття не менше 30 000 євро) (якщо купується самостійно).

— Ксерокопія авіаквитка або підтвердження бронювання авіаквитків з печаткою бронюючої компанії (якщо купуються самостійно).

СПИСОК ДОКУМЕНТІВ УТОЧНЮЙТЕ У НАШИХ МЕНЕДЖЕРІВ ТЕЛ. 255-39-16, 305-52-50.

Короткий опис статті: потрібна віза в польщу Швидке і доступне оформлення віз в 45 країн світу. Візи без особистої присутності з доставкою в ваше місто — туристичні, бізнес, шенген, багаторазові. віза шенген, шенгенська віза, оформлення візи, отримання візи, візи, анкета на візу, документи на візу, вартість візи, зразок візи, шенген віза, як отримати візу, віза самостійно

Требуется виза в Польшу. Заходите!

Відповіді на питання Привіт, збираю документи для подачі на візу Італії. Може рідний брат виступити моїм спонсором? Віза в Іспанію, дати поїздки: лютий — березень. Чи можливо оформити візу заздалегідь, щоб потім взяти гарячу путівку?

Також ви можете прочитати