Візова підтримка

28.01.2016
Візова підтримка Оформлення візи

Віза в Дніпропетровську

Наша компанія рада предожіть Вам послуги по оформленню візи в Дніпропетровську і Україні. Звернувшись до нас у Вас не буде турбот, і оформлення візи в Дніпропетровську стане набагато швидше і з мінімальними затрами сил і грошей. Тільки наші фахівці допоможуть правильно скоординувати оформлення візи в Дніпропетровську і за його межами.

Оформити візу в Дніпропетровську

Ми цінуємо наших клієнтів!

І допомагаємо їм оформити візу в Дніпропетровську — доводячи що наша компанія являється лідером послуг в помоши оформленні візи в Дніпропетровську

Проїзні квитки по європі від 400евро

ШЕНГЕН В ПОЛЬЩУ ТУРИСТ. 20 ДНІВ З ЧИСТИМ ПАСПОРТОМ — 350 ЄВРО у т. ч. конс.збір

Оформлення візи Дніпропетровськ
Візова підтримка

Які бувають візи

Існуючі категорії віз:

• Категорія А: віза, яка видається для здійснення авіаперельоту через країни Шенгенського договору. Вона дає право перебувати на транзитній території цих країн, але без права перетину кордону транзитної зони та переміщення всередині країни.

• Категорія В: віза для транзитного проїзду, яка дозволяє її власникові перетнути кілька кордонів держав, що входять в Шенгенську групу, з правом перебування до п’яти днів на території одного з них.

• Категорія С (одноразова або мультивіза): візи, що видаються туристам. Дія візи поширюється на один або декілька в’їздів на територію держави, з правом перебування в одній чи кількох Шенгенських країнах у термін від 1 місяця до 90 днів протягом 6 місяців.

• Категорія D (не відноситься до Шенгенської): візи, видатні кожною державою відповідно до їх законодавства. Видаються на термін перебування у цій державі більше трьох місяців. Власник такої візи має право на транзитний проїзд через Шенгенську зону з перебуванням на території держав не більше п’яти діб.

• Категорія C+D: віза, що поєднує дві категорії, описані вище. Видається державою, перебувають у Шенгенської групи, для довготривалого перебування на своїй території. При цьому власнику візи дозволяється вільно подорожувати по всіх країнах, що входять в цю групу.

Туристична віза

Туристична віза дає право на короткострокове перебування на території обраного держави, якщо основною метою поїздки є туризм. Також дана віза видається, якщо у туриста є запрошення від громадянина приймаючої країни.

Термін дії такої візи становить не більше двох-трьох тижнів. Видаються самостійно подорожуючим туристам або турагентствам на групу мандрівників. Щоб оформити туристичну візу необхідно мати туристичний ваучер або заброньований номер у готелі. Цей тип віз не дає прав на довге перебування і працевлаштування в країні, куди здійснюється поїздка.

Трудова віза, службова віза або бізнес-віза

Ділова віза оформляється для осіб, які виїжджають з метою ділової поїздки або на запрошення іноземних партнерів. Цей тип віз дозволяє тимчасово перебувати в країні в діловій поїздці або відрядженні. Бізнес-візи не дають права на працевлаштування або навчання під час поїздок. Ділові візи поділяються на кілька класів: одноразові, дворазові та мультивізи.

Транзитна віза

Ця віза потрібна для транзитного проїзду через територію держави. Вона оформляється на короткий термін для перетину кордону при поїздці в іншу країну. Цей тип віз не дає прав на довге перебування в країні та роботу. Для оформлення транзитних віз більшість країн вимагають візу в іншу державу, в яку слід мандрівний, і наявність квитків. Є одно — і дворазові візи для транзиту. У певних країнах цей тип віз необхідний навіть у разі посадки літака на дозаправку в аеропорту, коли чоловік не покидає літак.

Багаторазова віза (мультивіза)

Якщо ви збираєтеся відвідати якесь держава не один раз (наприклад, регулярні перельоти на переговори до діловим партнерам або ведення човникового бізнесу), то в цьому випадку рекомендується отримати багаторазову візу (мультивізу). Ця віза дозволяє протягом якогось часу (місяць, квартал, рік) відвідувати країну необмежену кількість разів. При цьому вам не дозволяється перебувати на території цієї країни довгий час, а саме: тривалість одного перебування не повинна перевищувати трьох місяців. Отримання цього виду віз досить непростий процес і займає набагато більше часу, ніж отримання туристичної або транзитної візи. У процесі оформлення потрібно більшу кількість документів, список яких складається індивідуально кожним посольством.

Студентська віза

Для того щоб отримати студентську візу, крім звичайного набору документів необхідно надати підтвердження закордонного навчального закладу про те, що ви беретеся на навчання. Крім цього, вас попросять пояснити, на які кошти ви плануєте жити і навчатися за кордоном. Відповідно, потрібно буде надати гарантійний лист від спонсоруючою вас організації або довідку з банку про наявність необхідної суми для навчання і проживання в іноземній державі. Потрібно враховувати також те, що в багатьох країнах іноземним студентам заборонено працювати.

Робоча віза

Робочі візи видаються за запитом іноземних компаній, які наймають вас на роботу. Ці компанії повинні мати відповідний дозвіл своїх властей на наймання робітників та службовців з інших країн. Важливо: для отримання такого роду візи від вас буде потрібно велика кількість документів, зокрема довідки з спеціальних медичних установ, а деякі посольства проведуть співбесіду з вами особисто.

Короткий опис статті: бізнес віза польща

Требуется бизнес виза. Заходите!

Віза в Дніпропетровську Наша компанія рада предожіть Вам послуги по оформленню візи в Дніпропетровську і Україні. Звернувшись до нас у Вас не буде турбот, і оформлення візи в Дніпропетровську стане набагато швидше і з мінімальними затрами сил і грошей.

Візова підтримка Оформлення візи

Також ви можете прочитати