Заміж в Німеччину. Німеччина. ToEmigrate.com

20.01.2016

Заміж в Німеччину

Вийти заміж в Німеччину як і раніше залишається мрією багатьох представниць слабкої статі на пострадянському просторі. Привертає той факт, що Німеччина вважається найспокійнішою європейської гаванню, так і те, що німці дуже трепетно ставляться до своїх родин, а отримати візу нареченої в Німеччину набагато легше, ніж в інші європейські країни.

принаймні, не потрібно надавати купу доказів, що ви дійсно стоїте в близьких відносинах. Хоча в будь-якому випадку потрібно довести, що шлюб не фіктивний. Незважаючи на те, що, за даними фахівців, кількість фіктивних шлюбів, скоротилася, все-таки є бажаючі отримати вид на проживання і громадянство за допомогою офіційного скріплення уз.

Отже, як завжди, є два варіанти укласти шлюб з іноземцем. Або розписатися у Німеччині, на батьківщині другої половини. У нашому випадку мова йде про країни СНД.

Весілля за межами Німеччини

Заміж в Німеччину. Німеччина. ToEmigrate.com
Отже, щоб укласти шлюб з німців. як і з іншим іноземцем, в Росії чи інших країнах СНД, потрібно подати в РАЦС наступні документи.

Свідоцтво про народження

  • — Довідка з місця проживання (реєстрації)
  • — Завірена копія закордонного або внутрішнього паспорта
  • — Якщо розведені: рішення суду про розлучення або свідоцтво про розлучення (з даними про право батьківства щодо неповнолітніх дітей)
  • — Якщо вдова/вдівець: свідоцтво про смерть
  • — Якщо скасоване спільне проживання партнерів: рішення суду про скасування спільного проживання
  • Особливо потрібно відзначить довідку, що дозволяє вступати в шлюб, тобто документ, який підтверджує, що для укладення шлюбу з боку майбутніх подружжя не існує жодних перешкод, тобто наречені не складаються в шлюбі.

Громадянин Німеччини отримує таку довідку в Загсі за місцем свого постійного проживання в Німеччині чи за місцем останнього проживання в Німеччині. Після того, як шлюб укладено за законами Росії, України або іншої країни СНД, можна приступати до оформлення документів, що дозволяє другій половині поїхати і жити в Німеччині.

спочатку Треба зазначити, що документи визнаються в Німеччині лише тоді, коли вони апостильовані.

Далі вже треба подавати документи для возз’єднання з родиною. Як такої візи дружини в Німеччині немає. Тому дружині потрібно оформляти документи, що називається, за загальними правилами.

це Процедура непроста і доволі тривала. У будь-якому випадку наречена повинна продемонструвати елементарні знання німецької мови. На співбесіду в посольство обов’язково запросять. Але спочатку треба зібрати документи. Ось приблизний їх перелік. Приблизний, тому що правила, так чи інакше змінюються. Тому спочатку треба подзвонити в консульство і ще раз уточнити.

Звичайно, знадобиться закордонний паспорт, Представляти в консульство паспорт треба з перекладами на німецьку і нотаріальною довіреністю. Також треба заповнити анкету, зразок якої можна завантажити на сайті консульства. Також потрібно подати свідоцтво про укладення шлюбу.

Також потрібні папери від партнера з Німеччини. Він повинен надіслати письмову заяву про намір спільного проживання на території Німеччини. Йому також необхідно надати документи, які підтверджують, що він живе в Німеччині, має роботу і готовий містити партнера.

Для отримання візи з метою возз’єднання сім’ї завжди необхідно дозвіл відповідного Відомства у справах Іноземців у Німеччині (див. §31 п. 1 абзац 2 ‘розпорядження про перебування іноземців’). Тому потрібно враховувати, що обробка документів відбуватиметься протягом тривалого часу. В результаті заявник отримує візу на возз’єднання сім’ї.

Ця віза гарантує тимчасове проживання, строком на 2 роки. Після цього можна претендувати на безстроковий вид на проживання. Отримавши його, про всіх сімейних зобов’язання при бажанні можна забути: навіть якщо ще через півроку подружжя розлучилося, іноземцю (або іноземці) можна залишитися в Німеччині. Проживши в країні п’ять років, можна спробувати отримати громадянство.

Весілля на території Німеччини

Заміж в Німеччину. Німеччина. ToEmigrate.com
Для того, щоб оформити шлюб в Німеччині, треба оформляти візу нареченої. Спочатку Ваш наречений повинен зробити для вас запрошення.

У запрошенні слід вказати термін передбачуваної поїздки, точне пояснення мети візиту в країну, зобов’язання взяти на себе всі витрати, пов’язані з перебуванням нареченої в Німеччині. Цей документ повинен бути завірений відомством німеччини у справах іноземців.

Запрошення дійсно шість місяців з дня видачі.

Пакет документів для отримання довідки на шлюб різняться в кожній землі Німеччини, тому, якщо Ви вирішили оформити візу нареченої в Німеччину самостійно, краще звернутися в ЗАГС і уточнити список документів.

Термін дії візи – 90 днів. В цей строк необхідно офіційно оформити шлюб, в іншому випадку відбувається порушення візи і вас можуть депортувати з країни. І тоді протягом 10 років ви не отримаєте право виїхати за кордон. При оформленні виклику, нареченому доведеться взяти поручителя, людини, який надасть допомогу консульству по відправці вас з ФРН за рахунок нареченого у разі, якщо ви не захочете укласти ваш шлюб. Для того, щоб отримати візу нареченої самостійно, необхідна згода від відомства у справах іноземців у ФРН.

Також наречений повинен отримати в Рагсі (Standesamt) за місцем проживання в Німеччині свідоцтво про можливості укладення шлюбу (Ehef?higkeitszeugnis).

Якщо у нього немає постійного місця проживання, то свідоцтво про право на вступ у шлюб можна отримати в Рагсі за останнім місцем проживання або в посольстві Німеччини в країні фактичного проживання та посольство перешле клопотання на розгляд у відповідний ЗАГС на території Німеччини.

Мінімальний пакет документів:

3 анкети на надання виду на проживання (німецькою мовою), бланки можна отримати у посольстві або завантажити на сайті;

3 однакові актуальні фотографії паспортного формату (зразки фотографій розміщено на дошці оголошень візового відділу);

по 2 копії трьох сторінок паспорта з даними заявника;

2 копії паспорта або посвідчення особи нареченого, а також (за наявності) 2 копії виду на проживання;

підтвердження того, що ви володієте необхідними знаннями німецької мови, або того, що на вас поширюється виняток із цієї вимоги;

запрошення у вільній формі проживає в Німеччині нареченого із зазначенням мети поїздки (оригінал і копія);

підтвердження з німецького Загсу про подання заяви з метою укладення шлюбу із зазначенням передбачуваної дати одруження і того факту, що всі передумови для вступу в шлюб виконані в повному обсязі (оригінал і дві копії).

Зареєструвати шлюб по туристичній візі практично нереально. По-перше складно встигнути за термінами, По –друге, навіть після надання свідоцтва про шлюб, іноземця спочатку попросять виїхати з країни, а потім оформляти документи по лінії возз’єднання з сім’єю.

Фахівці зазначають, що так як оформлення документів в Німеччині затягується, багато оформлюють шлюб в Данії. Тут розгляд документів займає набагато менше часу, так і перелік необхідних для реєстрації шлюбу документів не так великий. Для реєстрації шлюбу в Данії досить мати звичайну т. н. «шенгенську візу» будь-якого типу. Це може бути як гостьова віза, так і туристична або віза для навчання в Європі, тимчасовий або постійний вид на проживання. Основна вимога — перебування наречених в зоні Шенген має бути легальним.

Шлюб, укладений в Данії, визнається в усіх країнах Європи, у всіх країнах колишнього СРСР (з апостилем), а також у США, Канаді, Австралії і ряді країн Азії (Китай, В’єтнам тощо)

Контроль за браком

Заміж в Німеччину. Німеччина. ToEmigrate.com
Щоб іноземці не використовували шлюб як механізм для отримання посвідки на проживання і громадянства, у Німеччині функціонує Відомство у справах іноземців, яке займається виявленням фіктивних шлюбів. Тривожним сигналом для чиновників може послужити і велика різниця в віці або певні формулювання в шлюбному договорі.

Так, якщо у чиновників виникають підозри, вони починають розслідування. Наприклад, їм дозволяється наводити довідки, дійсно подружжя живуть разом, в одній квартирі. Співробітники відомства можуть опитати сусідів, друзів і навіть дітей обох подружжя. Відповісти на питання можуть попросити і самих подружжя. Зрозуміло, що питання задають каверзні і якщо пара опинилася під підозрою, врятувати їх може тільки, якщо у фіктивному шлюбі їх запідозрили помилково.

Якщо суд визнав шлюб фіктивним, відповідати доведеться обом подружжю. Громадянина Німеччини штрафують на круглу суму, іноземку висилають з країни. Отримане незаконним шляхом дозвіл на перебування в Німеччині або німецьке громадянство анулюється.

Короткий опис статті: віза в німеччину Заміж в Німеччину. Вийти заміж в Німеччину як і раніше залишається мрією багатьох представниць слабкої статі на пострадянському просторі. Привертає той факт, що Німеччина Заміж в Німеччину, заміж в Німеччину,віза нареченої в Німеччину,возз’єднання із сім’єю у Німеччині,фіктивний шлюб в Німеччині

Требуется бизнес виза. Заходите!

Заміж в Німеччину Вийти заміж в Німеччину як і раніше залишається мрією багатьох представниць слабкої статі на пострадянському просторі. Привертає той факт, що Німеччина вважається найспокійнішою європейської гаванню, так і те, що німці дуже трепетно ставляться до своїх родин, а отримати візу нареченої в Німеччину набагато легше, ніж в інші європейські країни.

Також ви можете прочитати